Ζησάκης: Όλη η αλήθεια για τον έρωτα του με Σπυροπούλου

03.07.2014
Πριν λίγο καιρό, δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι Ευθύμης Ζησάκης και Κων/να Σπυροπούλου δεν συστήθηκαν για πρώτη φορά στο πλατό του «Μες στην καλή χαρά», αλλά είναι παλιοί γνώριμοι.

Μάλιστα, έλεγαν ότι οι δύο νέοι πριν λίγα χρόνια, όταν και τα δυο τους ήταν άσημα παιδιά, έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, που όμως δεν είχε διάρκεια.

Κράτησαν, όμως, καλές σχέσεις και για του λόγου το αληθές, η φετινή τους συνεργασία στην εκπομπή του Alpha. Από τότε που βγήκαν τα δημοσιεύματα μέχρι σήμερις και οι δύο πλευρές απέφευγαν να τα σχολιάσουν. Ήρθε, όμως, τώρα ο Ζησάκης να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Και να διαφωτίσει το κοινό για την ιστορία αυτή. Γιατί μια περιέργεια την έχει, τι να λέμε.

«Δεν ισχύουν οι φήμες. Με την Κωνσταντίνα συναντήθηκα πρώτη φορά πέρσι το καλοκαίρι, λίγο πριν κλείσει το Μες στην καλή χαρά, γιατί ήταν καλεσμένη όλη η ομάδα από τους Πέδες στην εκπομπή» εξηγεί ο ηθοποιός. Και βάζει τέλος οριστικό στις φήμες, που τελικά ήταν... φούμαρα.

Ο Ζησάκης, όμως, μίλησε και για τις άλλες φήμες, περί κόντρας της Σπυροπούλου με την Κατερίνα Καραβάτου. «Εγώ μπορώ να μιλήσω µόνο για τον εαυτό µου και όχι εξ ονόματος των δύο κοριτσιών. Αυτό που έχω δει από τη δική µου σκοπιά είναι ότι δεν υπάρχει καµία κόντρα» είπε και ξεκαθάρισε.

Πηγή: ΟΚ