Πουνέντης: Άγρια επίθεση στη Φουρέιρα!

03.10.2014
Με άγριες διαθέσεις βγήκε στο γυαλί ο Μάκης Πουνέντης, ο οποίος μετά τα on air παράπονα στην πρεμιέρα της εκπομπής «Αυτά είναι» για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, που δεν τον κάλεσε στα βαφτίσια, προχώρησε σε μία άγρια επίθεση εναντίον της Ελένης Φουρέιρα.

Κακό μπελά βρήκαν οι celebrities και κυρίως οι τραγουδιστές που συνεργάστηκαν μαζί του, διότι ως φαίνεται ο πρώην διευθυντής της Heaven και ένας από τους πιο γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς δεν εχέι πρόβλημα στο τηλε-ξεκατίνιασμα.

Και για του λόγου το αληθές, το μεσημέρι της Πέμπτης (2/10) τα έχωσε άγρια στη Φουρέιρα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εκείνη χαριετιζόνταν σε ένα μαγαζί με τον Γιώργο Σαμαρά και δεν του μίλησε!

«Συναντηθήκαμε σε ένα μαγαζί. Καθόμασταν στα διπλανά τραπέζια, δεν μου είπε ούτε "γεια". Ήταν με τον Σαμαρά και φιλιότανε και χαριεντιζότανε μαζί του. Ήταν και άλλοι παίκτες της Εθνικής και ο Σάμαρης. Όχι, δεν τα καταλαβαίνω τα φιλιά και τα χαριεντίσματα και εμάς έκανε ότι δεν μας έβλεπε. Ε, όχι! Ρεζιλίκια, τόσα και τόσα» είπε.

Και συνέχισε: «Όταν ζητάει να στηρίξουμε... "Μακούλη; βγαίνει το καινούριο μου τραγούδι". Ούτε γεια παιδιά! Δεν πειράζει Ελένη, εμείς και πάλι φίλοι. Βγάζεις καινούργιο τραγούδι όπου να ναι, φαντάζομαι θα θυμηθείς την ύπαρξή μας. Δεν κάνω ραδιόφωνο αυτή την εποχή, μπορεί να μη με έχει πολύ ανάγκη».

Μάλιστα, ολοκλήρωσε λέγοντας ότι η νεαρή τραγουδίστρια πέρασε δίπλα του επιδεικτικά κι έκανε ότι δεν τον είδε. «Δίπλα ήμουν και πέρασε επιδεικτικά και χαιρέτησε τον Ανδρέα Σάμαρη. Δεν μιλάμε, δεν μιλάμε αλλά κάποια στιγμή φτάνουμε ως εδώ» είπε. Και να πει και άλλα, δεν έχουμε πρόβλημα.