Γάτα η Τσαβαλιά "καρφώνει" Σκορδά - Λιάγκα

03.10.2014
Λίγες μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του πρωινού με τον Μάρκο Σεφερλή (Mega με μία στις 13/10) και η τηλεοπτική κάμερα πέτυχε την Έλενα Τσαβαλιά.

Και ομολογούμε ότι η σύζυγος του Σεφερλή είχε ή πολλά νεύρα ή τα έχει μαζεμένα σε πολλούς, αφού είχε ένα κάπως επιθετικό ύφος.

Η ηθοποιός και συμπαρουσιάστρια του συζύγου της στο νέο πρωινό του Mega, μεταξύ άλλων μίλησε και για τους απέναντι τους, Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα. Και τα «καρφιά» έδωσαν και πήραν.

«Δεν με φοβίζει τίποτα (εννοώντας τον ανταγωνισμό). Έχουμε μάθει να υπάρχουμε έτσι και στο θέατρο. Έχουμε θιάσους απέναντί μας που κάνουν το ίδιο πράγμα με το δικό τους τρόπο. Αν ο δικός μας τρόπος αρέσει, θα έχει επιτυχία» δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «με το καλημέρα».

Και συνέχισε: «Είδα την πρεμιέρα τους. Μου φάνηκε βασισμένο στη γνωστή συνταγή και δικαίως, γιατί συνταγή που σου έχει κάνει επιτυχία δεν την αλλάζεις. Βέβαια, ομολογώ ότι είδα και κάποια καινούργια ενδιαφέροντα στοιχεία, που δίνουν την απάντηση στην ερώτηση “Πώς ένας ηθοποιός και συγκεκριμένα ο Σεφερλής μπορεί να πάρει συνέντευξη;”. Το Πρωινό του ΑΝΤ1 έδωσε μόνο του την απάντηση. Κατά τον ίδιο τρόπο που ένας δημοσιογράφος - και δύο και τρεις - μπορούν να χορεύουν και να τραγουδούν με ζωντανή ορχήστρα στο πλατό και να υποδύονται ρόλους. Να κάνουν δηλαδή θέατρο», ενώ κατέληξε ρίχνοντας και άλλη σπόντα: «Επίσης, δεν ξέρω με ποιο σκεπτικό έχουν πάρει τον Κώστα Δόξα στο Πρωινό».

Υποθέτουμε ότι το τελευταίο έρχεται ως απάντηση σε εκείνους που λένε με τι σκεφτικό θα είναι η ίδια και ο ηθοποιός Γιώργος Κρητικός στο πάνελ του πρωινού.