Η Ελένη κουρεύτηκε! - Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της (φωτό)

26.08.2015
Μετά από ενάμιση μήνα περίπου διακοπών στα αγαπημένα της Άχλα, η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε με την οικογένεια της στην Αθήνα.

Και με την επιστροφή έκανε τη μεγάλη αλλαγή (και λέγεται ότι θα ακολουθήσει και άλλη πιο μεγάλη). Η παρουσιάστρια, που λες, αποχαιρετησε την πλούσια κόμη της και κουρεύτηκε! Ω ναι. Μη φανταστείς ότι τα πήρε με την ψιλή, αλλά και πάλι έπεσε κάμποσο ψαλίδι.

Η Ελένη επισκέφτηκε γνωστό κομμωτήριο των βορείων προαστείων, όπου πήρε τη μεγάλη απόφαση της αλλαγής. Έτσι, έκοψε τα μαλλιά της ένα ασύμμετρο καρέ, ενώ τα είχε ισιώσει. Και αυτή είναι η πρώτη φορά μες στο καλοκαίρι που τη βλέπουμε χτενισμένη, αφού στις διακοπές της προτιμά το ατημέλητο λουκ.

Ο φακός του περιοδικού ΟΚ πέτυχε την παρουσιάστρια πριν λίγες μέρες στα βόρεια προάστια με τις κόρες της και το νέο λουκ, ενώ η Ελένη έδειχνε πολύ ευδιάθετη και ανανεωμένη. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν, ετοιμάζεται και για άλλη αλλαγή στην εμφάνιση της.

Σύμφωνα με τα δηοσιεύματα, το Λενιώ στις αρχές του καλοκαιριού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με γνωστη εταιρεία καλλυντικών, που της επιβάλλει όχι μόνο ανανεωμένο κούρεμα, αλλά και χρώμα μαλλιών για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μάλιστα, λέγεται ότι στην πρεμιέρα - που υπολογίζεται στις 5 Οκτωβρίου - θα "σκάσει" μύτη με μελί χρώμα στα μαλλιά!!!!