Grey' s Anatomy: Έχεις καταλάβει ποια ηθοποιός είναι η μητέρα του Alex Karev;

30.09.2019
Grey' s Anatomy: Έχεις καταλάβει ποια ηθοποιός είναι η μητέρα του Alex Karev;
H δημοφιλής τηλεοπτική σειρά που διανύει ήδη τον 16ο (!) κύκλο της συνεχίζεται με διάφορους ηθοποιούς να έχουν φύγει και να έχουν έρθει όλα τα χρόνια της προβολής της. Εμείς στεκόμαστε σε εκείνη που ενσαρκώνει τη μητέρα του dr Karev γιατί κάτι μας θύμισε από την πρώτη στιγμή αλλά δεν μπορέσαμε να το εντοπίσουμε αμέσως...

Αν δεν πήγαινες στο δημοτικό τη δεκαετία του '70, τότε η σειρά επιστημονικής φαντασίας στην οποία πρωταγωνιστούσε τότε η Lindsay Wagner -γιατί περί αυτής πρόκειται- θα σου φανεί ακριβώς αυτό... "επιστημονικής φαντασίας".

Αν όμως είσαι σήμερα κάπου μεταξύ 45 με 55, τότε θα σου ήρθε αμέσως το "φλας"...

Το βρήκες; Έτσι ακριβώς... Μιλάμε, φυσικά, για τη "Βιονική Γυναίκα" που προβλήθηκε στη χώρα μας από τον Ιανουάριο του 1976 μέχρι τον Μάιο του 1978. Για τρεις σεζόν.

Διάβασε και αυτό: Συγκινεί η ανάρτηση πρωταγωνίστριας του Grey's Anatomy και μαμάς παιδιού με σύνδρομο Down

Η σειρά παρακολουθούσε τη ζωή της τενίστριας Jammie Sommers, η οποία τραυματίστηκε πολύ σοβαρά από ένα ατύχημα στο skydiving και την "ανέλαβαν" οι μυστικές υπηρεσίες, αντικαθιστώντας τα πόδια και το δεξί της χέρι με βιονικά μέλη -όπως και το αυτί της, γεγονός που της έδωσε τη δυνατότητα να ακούσει συχνότητες που οι άνθρωποι δεν ακούν.

Χαρακτηριστικό το τρέξιμό της, ενώ τα πηδήματά της που γινόταν σε slow motion με έναν πολύ χαρακτηριστικό ήχο επηρέασαν ολόκληρη εκείνη τη γενιά που τα μιμούνταν κατά κόρον. Ιδού οι φωτογραφίες, το βίντεο των τίτλων και μια χαρακτηριστική σκηνή! Για την ιστορία, η Wagner είναι σήμερα 70 ετών!

Ζωή Κίττα