"Άγριες Μέλισσες"-Μαρία Κίτσου: Κι όμως αυτή δεν είναι η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση! [Βίντεο]

04.10.2019
"Άγριες Μέλισσες"-Μαρία Κίτσου: Κι όμως αυτή δεν είναι η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση! [Βίντεο]
Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 μπήκε στη ζωή μας πριν από μερικές ημέρες και αμέσως έκανε τη διαφορά καταφέρνοντας να σαρώσει σε τηλεθέαση και να δώσει άλλη αίγλη στα βράδια μας.

Οι «Άγριες Μέλισσες» τσίμπησαν εκτός από τις τηλεθεάσεις και τις εντυπώσεις απολύτως δικαιολογημένα.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν: H Μαρία Κίτσου, η Έλλη Τρίγγου, η Δανάη Μιχαλάκη, ο Λεωνίδας Κακούρης, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Γιώργος Γάλλος, ο Παύλος Ορκόπουλος, η Δανάη Μιχαλάκη, η Θεοφανία Παπαθωμά, ο Γιώργος Σουξές, η Αλίκη Αλεξανδράκη, ο Γιώργος Μακρής, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Αναστάσης Ροϊλός, ο Γιάννης Κουκουράκης, o Χρήστος Πλαΐνης, o Κωνσταντίνος Δανίκας, o Αλέξανδρος Καλπακίδης, o Γιώργος Γεροντιδάκης, η Μαρία Πετεβή, ο Θανάσης Κουρλαμπάς, η Αμαλία Καβάλη, ο Κωστής Σαββιδάκης, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, η Δανάη Λουκάκη, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, η Μαρία Αντουλινάκη, η Ελένη Καρακάση, ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος.

Δείτε ακόμη: «Ενώπιος Ενωπίω»: Ιδού η ημερομηνία της μεγάλης πρεμιέρας!

Η πρωταγωνίστρια ωστόσο Μαρία Κίτσου μπορεί να μην ήταν γνωστή στο ευρύ κοινό αλλά έχει διανύσει αρκετά χιλιόμετρα τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση. Η παρθενική τηλεοπτική της εμφάνιση έγινε το 2009 στη σειρά της ΕΡΤ1 «Καρυωτάκης».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Γιώργος Μουλάς