Οι "Μάγισσες" έρχονται στο "Grey' s Anatomy" - Το πρώτο teaser είναι γεγονός [video]

07.10.2019
Οι "Μάγισσες" έρχονται στο "Grey' s Anatomy" - Το πρώτο teaser είναι γεγονός [video]
Η αντίστροφη μέτρηση για το πολυαναμενόμενο guest που έχει ανακοινωθεί εδώ καιρό, έχει αρχίσει!

Η τηλεοπτική σειρά Grey' s Anatomy εξελίσσει αυτή τη σεζόν τον 16 (!) κύκλο της και οι παραγωγοί της έχουν ετοιμάσει μερικές εκπλήξεις για τους αμέτρητους, πιστούς θαυμαστές της.

Μερικά πολύ δυνατά ονόματα από αγαπημένες σειρές του χθες πρόκειται να κάνουν την εφάνισή τους σε διάφορες ιστορίες τις οποίες θα παρακολουθούμε στα διάφορα επεισόδια με την αρχή να γίνεται από τις λατρεμένες "Μάγισσες".

Οι δύο από τις τρεις "Charmed" -όπως ήταν ο τίτλος της σειράς στην αγγλική βερσιόν της- έρχονται αύριο στις αίθουσες αναμονής του Grey Sloan Memorial.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τις Alyssa Milano και Holly Marie Combs οι οποίες δεν έχουν κρύψει τον ενθουσιασμό τους για την ευκαιρία που τους δόθηκε να συνεργαστούν ξανά με τους Krista Vernoff και Andy Reaser, οι οποίοι υπέγραφαν το σενάριο στη σειρά που τις έκανε διάσημες και τώρα κάνουν την παραγωγή στο Grey's Anatomy.

Για να προλάβουμε ερώτηση απαντούμε πως όχι, η τρίτη αδελφή, Shannen Doherty [φωτό επάνω] ή Rose McGowan [φωτό κάτω], δεν εμφανίζεται στο επεισόδιο, όμως ίσως να... εννοείται καθώς το στόρι θέλει τα δυο κορίτσια να πρέπει να αποφασίσουν αν "τραβήξουν την πρίζα ή όχι" για την αδελφή τους που ύστερα από ένα ατύχημα είναι εγκεφαλικά νεκρή.

Ιδού το teaser που μόλις κυκλοφόρησε και αναμένουμε το αυριανό επειδόσιο με ανυπομονυσία!