«Άγριες Μέλισσες»: Θυμάσαι ποιο σπίτι καθάριζε η «Αγορίτσα» πριν από αυτό των Σεβαστών; [video]

10.12.2019
«Άγριες Μέλισσες»: Θυμάσαι ποιο σπίτι καθάριζε η «Αγορίτσα» πριν από αυτό των Σεβαστών; [video]
Η Μαρία Αντουλινάκη ερμηνεύει έναν ρόλο κλειδί στη δημοφιλή σειρά του ANT1. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε στην τηλεόραση!

Οι «Άγριες Μέλισσες» αποδείχτηκαν από πολύ νωρίς το τηλεοπτικό φαινόμενο της φετινής σεζόν με τους ηθοποιούς της να μπαίνουν με χαρακτηριστική ευκολία στις καρδιές και στα σπίτια όλων μας -και να μένουν εκεί. Και αυτό ισχύει για όλους τους ηθοποιούς, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ρόλο έχουν στο σίριαλ.

Όπως είχε υπογραμμίσει χαρακτηριστικά και η Ελένη Ράντου μιλώντας στη Φαίη Σκορδά, αυτό που ξεχωρίζει την παραγωγή αυτή από άλλες της ελληνικής τηλεόρασης είναι, αρχικά, ότι έχει σενάριο, όχι απλά πεταμένους διαλόγους. Ένα δομημένο σενάριο λοιπόν, που έδωσε διαφορετική υπόσταση και πνοή σε όλους τους χαρακτήρες όπως, τελικά, τους ερμήνευσαν όλοι οι υπερταλαντούχοι ηθοποιοί που συμμετέχουν στο πρότζεκτ αυτό.

Σημαντικό κομμάτι αγάπης του κόσμου λαμβάνει και η «Αγορίτσα», κατά κόσμον Μαρία Αντουλινάκη, την οποία απολαμβάνουμε σε κάθε της πλάνο.

Να όμως που αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έμπαινε σε ένα τηλεοπτικό σπιτικό για να.. συγυρίσει. Πριν από πολλά χρόνια είχε περάσει και από τη δούλεψη του Θοδωρή και της Δήμητρας, αφήνοντας και εκεί το δικό της στίγμα!

Ιδού μια γεύση από το λατρεμένο "Σ' αγαπώ - Μ' αγαπάς" του Mega με Θοδωρή Αθερίδη, Δήμητρα Παπαδοπούλου και Μαρία Αντουλινάκη πριν από, περίπου, 20 χρόνια. Γελάστε ελεύθερα!

Η Αγορίτσα,20 ! χρόνια πριν απ τους Σεβαστούς, καθάριζε στου Θοδωρή και της Δήμητρας @agriesmelisses_ant1tv #agriesmelisses #instalifo

Δημοσιεύτηκε από 090- Greek cult TV στις Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019

Ιδού ακόμη ένα απόσπασμα από το ίδιο επεισόδιο