GNTM: Η τελευταία αποχώρηση πριν από το Μιλάνο ήταν η πιο έντονη από όλες [video]

13.12.2019
GNTM: Η τελευταία αποχώρηση πριν από το Μιλάνο ήταν η πιο έντονη από όλες [video]
Από χθες το βράδυ έχουμε πια την τελική πεντάδα του παιχνιδιού. Η κοπέλα που αποχώρησε, όμως, θεώρησε ότι "έφυγε τη χειρότερη στιγμή".

Στη χθεσινή δοκιμασία, οι έξι κοπέλες έγιναν κοκκινοσκουφίτσες και αντιμετώπισαν τον... λύκο μέσα στο δάσος! Απαιτητικό το concept, με τη Ζενεβιέβ [φωτό κάτω] να δίνει τις οδηγίες, και τα κορίτσια να κάνουν την προσπάθειά τους.

Το αποτέλεσμα, πια, κρίνεται στις λεπτομέρειες και εκείνη που έδωσε την καλύτερη φωτογραφία, χθες, ήταν η Άννα Μαρία. Ιδού:

Στον... αντίποδα, οι δυό κοπέλες που έπεισαν λιγότερο τους κριτές ήταν η Χαρά και η Άννα, με την πρώτη να παίρνει τελικά το εισιτήριο για το Μιλάνο, καθώς αυτή θα είναι η επόμενη στάση, από όπου θα προκύψει η τελική τριάδα του τελικού.

Στο άκουσμα του αποτελέσματος, η Άννα λύγισε. Δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά της. Δεν πίστευε αυτό που είχε συμβεί. Ήταν η χειρότερη στιγμή, όπως έλεγε και ξανάλεγε, να φύγει από το παιχνίδι. Ήθελε τόσο πολύ να πάει στο Μιλάνο με τα άλλα κορίτσια.

Ήταν τέτοια η αντίδραση της Άννας που οι κριτές σηκώθηκαν όλοι και πήγαν εκείνοι προς το μέρος της για να την αποχαιρετήσουν, αντίθετα με αυτό που γίνεται συνήθως. Κάθε κορίτσι που αποχωρεί πλησιάζει την επιτροπή και χαιρετά και τους υπόλοιπους τρεις κριτές -καθώς η Βίκυ Καγιά είναι πάντα εκείνη που ανακοινώνει τα αποτελέσματα και δίνει το πρώτο φιλί του αποχωρισμού.

Στο βίντεο που ακολουθεί έχουμε τις πρώτες δηλώσεις της Άννας μετά την αποχώρησή της καθώς και μερικά στιγμυότυπα από τα όσα συνέβησαν εκείνη τη στιγμή. Ιδού και η συνέχεια τη Δευτέρα... Μετράμε αντίστροφα...