O Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για τη νέα σειρά του που θα δούμε στο Mega τον Οκτώβριο!

17.02.2020
O Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για τη νέα σειρά του που θα δούμε στο Mega τον Οκτώβριο!
Αναμφίβολα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές και στο ξεκίνημα του Mega.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης θα βρίσκεται στον αέρα από την πρώτη μέρα λειτουργίας του νέου Mega αφού στις 19:00 επιστρέφουν οι Σαββατογεννημένς και στις 21:00 το «Παρα πέντε». Ο δημιουργός των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή Μega Mag και μίλησε για τη συνεργασία του με το νέο MEGA.

Όπως είπε ετοιμάζει εκπομπή αθλητικού περιεχομένου, όπου αθλητές που θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα πρωταγωνιστούν. Τα γυρίσματα είπε ότι έχουν ξεκινήσει, ενώ συμπλήρωσε ότι δοκιμάζει και ο ίδιος τις ικανότητές του στα ολυμπιακά αθλήματα.

Δείτε ακόμη: Mega: Tα πρώτα ιστορικά λεπτά μιας νέας εποχής! [Βίντεο]

Η μεγάλη αποκάλυψη, βέβαια, αφορούσε στη μυθοπλασία, όπου ο Γιώργος Καπουτζίδης παραδέχτηκε ότι ετοιμάζει καινούργιο σίριαλ που θα βγει στον αέρα την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ο ίδιος έχει μία σημαντική θέση και όσον αφορά το στήσιμο του ψυχαγωγικού μέρους του προγράμματος: «Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δούμε τα σενάρια που έχουν έρθει και να διαλέξουμε τα πιο ταιριαστά με το προφίλ και την αισθητική του MEGA», υποστήριξε.