Mega: Tα πρώτα ιστορικά λεπτά μιας νέας εποχής! [Βίντεο]

17.02.2020
Mega: Tα πρώτα ιστορικά λεπτά μιας νέας εποχής! [Βίντεο]
Το MEGA επέστρεψε στην τηλεοπτική αρένα για να γράψει μία νέα σελίδα, αντίστοιχη βεβαίως της σημαντικής ιστορίας του.

Φιλιππίδης και Αντωνοπούλου είπαν την πρώτη «καλημέρα» στις 6 το πρωί και έδωσαν το σύνθημα της Megaλης εκκίνησης. Οι ήρωες των θρυλικών σειρών του MEGA έκαναν την εισαγωγή στη νέα εποχή πριν πάρουν τη σκυτάλη οι παρουσιαστές της εκπομπής Κοινωνία ώρα Μega.

"Έχουμε την ξεχωριστή τιμή να είμαστε οι δύο που θα σας υποδεχθούμε στο νέο παλιό MEGA" είπε ο Νίκος Φιλιππίδης, ο οποίος έκανε και αυτός αναφορές στις σειρές του καναλιού, κάτι που δείχνει πόσο πολύ (δικαίως) υπολογίζεται η ταινιοθήκη στο νέο ξεκίνημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρώτος καλεσμένος ήταν ο πρύτανης του αστυνομικού ρεπορτάζ, Πάνος Σόμπολος, ο οποίος είχε εργαστεί επί χρόνια στο μεγάλο κανάλι.

Στο κλείσιμο της εκπομπής έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο θρυλικό «Ρετιρέ» το οποίο προβλήθηκε στις 9.

Δείτε ακόμη: Γιώργος Καπουτζίδης: "Δεν θέλω το instagram μου να μοιάζει σαν τη συνεδρίαση της πολυκατοικίας όπου μιλάνε όλοι μαζί και φωνάζουν"

Δείτε τα πρώτα λεπτά του Mega:

Το υπόλοιπο πρόγραμμα αναλυτικά:

Στις 13:00 η Ράνια Τζίμα από το στούντιο του MEGA θα παρουσιάσει το μεσημβρινό δελτίο MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ με έγκαιρη και πλήρη κάλυψη των ειδήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στις 16:30 ο Αλέξανδρος Παπανδρέου κάνει προτάσεις μαγειρικής «Νόστιμα...και απλά»

Στις 17:20 ο Νίκος Ευαγγελάτος κινείται σε ρυθμούς LIVE NEWS και παρουσιάζει ένα πλήρες ενημερωτικό μαγκαζίνο με ταχύτητα, εναλλαγές στην εικόνα, ειδήσεις που ενδιαφέρουν και σχόλια από τους Ελένη Καλογεροπούλου, Θανάση Μαυρίδη και Παναγιώτη Τζένο.

Στις 20:00 το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ξεκινά.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου παρουσιάζει τις σημαντικές ειδήσεις της ημέρας. Σύσσωμη η δημοσιογραφική ομάδα του MEGA δίνει το παρόν για την έγκυρη και άμεση κάλυψη των θεμάτων. Στο στούντιο μαζί της σχολιαστές οι δημοσιογράφοι του ΒΗΜΑΤΟΣ και των ΝΕΩΝ.

Μετά τα μεσάνυχτα, στις 00:40, πρεμιέρα των νέων ξένων σειρών του MEGA, από το ποιοτικότερο πακέτο ξένου προγράμματος της ελληνικής τηλεόρασης, με τους συναρπαστικούς Forensic Files. Με αφηγητή τον Πίτερ Τόμας παρουσιάζεται στο δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ Αμερικανικής

παραγωγής ο τρόπος με τον οποίο εξιχνιάζονται τα εγκλήματα με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Στο πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του MEGA πως να λείπουν οι αγαπημένες ελληνικές σειρές; Η καλύτερη τηλεοπτική πρόταση ψυχαγωγίας για τρεις δεκαετίες. Θα ξαναθυμηθούμε ατάκες, σκηνές, ιστορίες αλλά και αγαπημένους ηθοποιούς σε αξέχαστους ρόλους στις σειρές : «Ρετιρέ», «Εμείς κι εμείς», «Βέρα στο δεξί», «Η Νταντά», «Μαρία η άσχημη», «Μια στιγμή δυο ζωές», «Η ζωή της άλλης», «Σαββατογεννημένες», «Ίχνη», «Είμαστε στον αέρα», «Ο Πέτρος και τα κορίτσια του», «Φύγαμε», «Παράλληλοι δρόμοι».

Στην prime time η αφρόκρεμα των ελληνικών κωμικών σειρών που θα θυμίσουν τα σταθερά ραντεβού με την παρέα του «Πάρα Πέντε», τους ανήσυχους «νέους» του «50-50» και την καλόκαρδη ομάδα της νύχτας στο κλαμπ «Μαύρα μεσάνυχτα».