Friends Reunion 2020: Μήπως τελικά δεν θα είναι αυτό που περιμένουμε;

28.02.2020
Friends Reunion 2020: Μήπως τελικά δεν θα είναι αυτό που περιμένουμε;
Όταν άκουσες για το reunion της αγαπημένης τηλεοπτικής παρέας σκέφτηκες ένα "κανονικό" επεισόδιο σαν αυτά τα 236 που έχει δει ξανά και ξανά όλα αυτά τα χρόνια; Χμ... Μάλλον τα πράγματα δεν θα είναι έτσι ακριβώς.

Από την περαμένη Κυριακή που τα νέα έγιναν και επισήμως γνωστά οι απανταχού fans της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς μετράμε αντίστροφα μέχρι τον ερχόμενο Μάιο, οταν μάθαμε ότι θα προβληθεί το πολυαναμενόμενο reunion.

"The one where they all got back together" το ονόμασαν "ανεπίσημα" οι υπεύθυνοι του HBO όταν ανακοίνωσαν επίσημα ότι έρχεται. Ο κάθε ένας από τους έξι αγαπημένους ηθοποιούς θα γίνει κατά $2,5 εκατομμύρια πλουσιότερος, κι εμείς ανυπομονούμε να τους δούμε ξανά μαζί.

Πώς όμως θα είναι αυτή η "ιστορική" συνάντηση δεν ξέρουμε ακριβώς. Και αυτά που ακούμε σιγά σιγά από διαφορετικές πηγές μας προβληματίζουν.

Να, πρόσφατα, η Courteney Cox, για παράδειγμα, μίλησε σχετικά και όλοι ενθουσιάστηκαν. Τι είπε, όμως, στην πραγματικότητα η "Monica";

"Το συναρπαστικό είναι ότι θα βρεθούμε όλοι μαζί για πρώτη φορά σε ένα δωμάτιο και στην πραγματικότητα θα μιλήσουμε για το σόου και θα γίνει αυτό στο HBO Max. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Θα περάσουμε τέλεια. θα είναι απίθανα. Και, όντως, δεν το έχουμε κάνει αυτό, να καθίσουμε να κουβεντιάσουμε γι 'αυτά και να θυμηθούμε την απίθανη εμπειρία. Θα είναι φανταστικό".


Από αυτά που διαβάζουμε, δεν γίνεται αντιληπτό ότι πρόκειται για επεισόδιο με σενάριο και ρόλους, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από δημοσιεύματα που θέλουν την Ellen deGeneres να εκτελεί χρέη οικοδέσποινας σε αυτή την, όντως, πρώτη συνάντηση και των έξι πρωταγωνιστών της σειράς μετά το τέλος της το 2005, που θα πραγματοποιηθεί στα στούντιο όπου γυρίστηκε όλη η σειρά.

Λέγεται ότι θα δούμε συνεντεύξεις, εξομολογήσεις, αποσπάσματα, ενδεχομένως και σποτάκια, όμως όχι ολόκληρο επεισόδιο όπως το φανταζόμαστε.

Επίσημα, πάντως, δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω. Αναμένουμε και ομολογούμε ότι μια μικρή "απογοήτευση" τη νιώσαμε όμως, σε κάθε περίπτωση, συμμεριζόμαστε τα συναισθήματα του Chandler Bing και μετράμε αντίστροφα!