Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας ξανά μαζί: Η ανακοίνωση που ξάφνιασε τους πάντες

12.01.2021
Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας ξανά μαζί: Η ανακοίνωση που ξάφνιασε τους πάντες
Ο ΑΝΤ1 έκανε την τεράστια έκπληξη "ζευγαρώνοντας" ξανά, τηλεοπτικά, έστω, το πρώην ζεύγος.

Η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και, πραγματικά, εκπλήσει. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας θα συναντηθούν ξανά τηλεοπτικά στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1, πέντε χρόνια μετά το διαζύγιό τους.

Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011 και ύστερα από 5 χρόνια γάμου και δύο παιδιά, τον Νοέμβριο του 2016 ανακοίνωσε -από κοινού- το διαζύγιό του.

Και πριν την τελική ανακοίνωση, όταν κυκλοφορούσαν οι φήμες περί δυσκολιών, αλλά και μετά το διαζύγιο οι δυο τους κράτησαν πολύ χαμηλό προφίλ σε δηλώσεις και γενικότερη στάση και να που τώρα ήρθε η ώρα να τους δούμε ξανά μαζί.

Ο τηλεοπτικός σταθμός που τους φιλοξένησε ως τηλεοπτικό ζευγάρι για χρόνια τους "ζευγαρώνει" ξανά, κάνοντας μια κίνηση ματ για την πρωινή ζώνη και έχουμε επίσημη ανακοίνωση:

«Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στον ΑΝΤ1 », διαβάζουμε στον τίτλο του Δελτίου Τύπου που στάλθηκε από τον σταθμό και ιδού η συνέχεια:

Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του.

Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού.

Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει «καλημέρα» μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο "Πρωινό".

Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το «μαζί» και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται.

Για την ιστορία, η Φαίη Σκορδά έχει γυρίσει εδώ και καιρό σελίδα στην προσωπική της ζωή και έχει πια μιλήσει ανοιχτά για τον νέο της σύντροφο, Νίκο Ηλιόπουλο.