Γιώργος Λιάγκας: Η πρώτη εμφάνιση στο "Πρωινό" και ο ενθουσιασμός της Φαίης Σκορδά [video]

13.01.2021
Γιώργος Λιάγκας: Η πρώτη εμφάνιση στο "Πρωινό" και ο ενθουσιασμός της Φαίης Σκορδά [video]
Στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά τον καλωσόρισε με... κεφτεδάκια.

Ο σάλος από την είδηση ότι το διάσημο πρώην ζευγάρι θα βρεθεί και πάλι μαζί μπροστά από τις κάμερες δεν έχει καταλαγιάσει ακόμη και είχαμε την πρώτη σχεδόν κοινή τους εμφάνιση στην εκπομπή.

Ο Γιώργος Λιάγκας επισκέφτηκε σήμερα το πλατό το "Πρωινού" την ώρα της μαγειρικής και μόλις τον είδε η Φαίη Σκορδά τον καλωσόρισε με τρομερό ενθουσιασμό, μπροστά τον οποίο, μάλιστα, εκείνος στάθηκε κάπως αμήχανα.

«Καλώς τον! Για τα κεφτεδάκια ήρθες;» τον ρώτησε η Φαίη ενώ εκείνος χαμογελούσε χωρίς όμως να φαίνεται ότι ήθελε να συνεχίσει τη συζήτηση.

Λίγο αργότερα, όπως μπορεί κανείς να δει και στο βίντεο στη συνέχεια, ο φακός έδειξε ξανά τον Γιώργο Λιάγκα να γελά, στο πλευρό του cameraman.

Όσο για την ακριβή ημερομηνία της επίσημης "πρώτης" του στο "Πρωινό"; Η Λίτσα Πατέρα έδωσε στη Φαίη Σκορδά τις πιο ενδεδειγμένες εναλλακτικές σύμφωνα με τ' άστρα: 14, 15, 18, 22 ή 25 Ιανουαρίου. Σίγουρα οι πληροφορίες θα συνεκτιμηθούν από τους υπεύθυνους.

Αναμένοντας τις νέες επίσημες ανακοινώσεις, λοιπόν, θυμίζουμε ότι η ιδέα για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο "σπίτι" του ήταν της ίδιας της Φαίης Σκορδά ενώ σημειώνουμε πως όταν θέλει κάποιος να κρύψει κάτι, τα καταφέρνει μια χαρά!