Survivor: Η αποχώρηση που δεν έγινε και τα καρφιά του Καλλίδη - Θρίλερ με την υγεία της Κάτιας Ταραμπάνκο και το... ρύζι [video]

14.01.2021
Survivor: Η αποχώρηση που δεν έγινε και τα καρφιά του Καλλίδη - Θρίλερ με την υγεία της Κάτιας Ταραμπάνκο και το... ρύζι [video]
Το χθεσινο επεισόδιο ήταν άκρως ανατρεπτικό.

Σε πολύ δύσκολη θέση έχουν έρθει πια οι Διάσημοι που έχασαν ακόμη ένα αγώνισμα (με 10-7 αυτή τη φορά) παραχωρώντας το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας στους Μαχητές.

Εκτός από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι παίκτες των Διάσημων στον στίβο, έχουν έρθει και οι τσακωμοί στην καλύβα πολύν έντονοι, να κάνουν τα πράγματα πιο περίπλοκα.

Μετά το αγώνισμα και ύστερα από την επικοινωνία που είχαν οι Μαχητές με τους δικούς τους ανθρώπους, οι δυο ομάδες έφτασαν στο Συμβούλιο του νησιού, από όπου, όμως έλειπε και πάλι η Κάτια Ταραμπάνκο. Η παίκτρια βρίσκεται ξανά στην κλινική προκειμένου να επαναξιολογηθεί η κατάστασή της. Τι συμβαίνει τελικά με την υγεία της;

Η εξέλιξη αυτή, λοιπόν, φαίνεται ότι οδήγησε στην παραγωγή στην απόφαση να ματαιώση την αποχώρηση αυτής της εβδομάδας, κρατώντας όλους τους Διάσημους "εντός". Μεγάλη έκπληξη για όλους τους παίκτες, ενώ ο Πάνος Καλλίδης, η Ανθή Σαλαγκουδη και ο Γιώργος Κοψιδάς, ανάσαναν κάπως πιο βαθιά. Ιδού και το βίντεο της ανακοίνωσης από τον Γιώργο Λιανό:

Νωρίτερα πάντως, στη διαδικασία της συζήτησης, ακούσαμε τον Πάνο Καλλίδη να ισχυρίζεται ότι έχει πέσει σε παγίδα από ανθρώπους που "ξέρουν" το παιχνίδι καλύτερα.

«Γνωστή φάση στη ζωή μου. Πέφτω σε παγίδα. Αυτή τη φορά έπεσα σε παγίδα από παίκτες/παίκτριες που έχουν ξαναπαίξει σε ριάλιτι. Ένιωσα άσχημα» είπε ο Πάνος Καλλίδης ο οποίος, να θυμίσουμε ότι είχε δει την Κάτια Ταραμπάνκο να τρώει κρυφά, το μοιράστηκε με τους υπόλοιπους και άνοιξε ένα τεράστιο 'θέμα" μέσα στην ομάδα.

Τι είπε η Κάτια για το θέμα αυτό; "Βρήκα ένα σακουλακι ρύζι στα σκουπίδια"... Ιδού και το εν λόγω τρέιλερ με την εξήγηση και τη συζήτηση με όλη την ομάδα: