Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το άγνωστο παιδί μίας από τις πρωταγωνίστριες έρχεται να ταράξει το Διαφάνι

14.01.2021
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το άγνωστο παιδί μίας από τις πρωταγωνίστριες έρχεται να ταράξει το Διαφάνι
Οι ανατροπές δεν σταματούν ποτέ στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1

Στο σημείο που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή το Διαφάνι "φλέγεται" από την άφιξη του Τάκη που σταμάτησε (τουλάχιστον προς το παρόν) το ειδύλλιο του Κωνσταντή με τη Δρόσω, από τον "έρωτα" της Σοφούλας με τον Βόσκαρη, από τον φόβο μήπως αποκαλυφθεί η αλήθεια για τη σχέση του Κυπραίου με τον Ταξίαρχο, από το διαζύγιο που φαίνεται να είναι μονόδρομος στο Σεβασταίικο και την προσπάθεια της Ελένης να τιμωρήσει τον Βόσκαρη.

Και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στο znews έρχεται ακόμη μία... "κεραμίδα".

Τα νέα αφορούν στο πολύπαθο ζευγάρι Βιολέτα-Μιλτιάδη, οι οποίοι, όπως φαίνεται, μετά τον χωρισμό τους θα φτάσουν και μέχρι τον γάμο. Εκεί που όλα, όμως, δείχνουν να είναι όμορφα και χαλαρά, μία νέα άφιξη στο χωριό θα ταράξει τους πάντες.

Ένας νέος που φτάνει στο χωριό θα φανερώσει το πιο καλά κρυμμένο μυστικό της Βιολέτας κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πού θα οδηγήσουν οι εξελίξεις που θα πυροδοτήσει η αποκάλυψη. "Έχει παιδί η Βιολέτα; Κι αν ναι, πού ήταν τόσα χρόνια;", αναρωτιέται ο Γιάννης Πουλόπουλος. Κι εμείς μαζί του. Και αναμένουμε τις εξελίξεις.

Προς το παρόν, ιδού τι να περιμένουμε στο σημερινό επεισόδιο [14/18/2021]

  • Ο Λάμπρος και η Ελένη ανατρέπουν τα σχέδια του Νικηφόρου στην ψηφοφορία κι εκείνος θέτει θέμα αλλαγής καταστατικού και διάλυσης του Συνεταιρισμού.
  • Ο Τάκης εκβιάζει την Ασημίνα. Πώς θα αντιδράσει η Δρόσω όταν μάθει τι έκανε πίσω από την πλάτη της στην αδελφή της;
  • Η Λέτα βρίσκει τρόπο να στριμώξουν τον γιατρό που έκανε έκτρωση στην Ελένη αλλά ο Βόσκαρης ξεμοναχιάζει τη Λέτα και προσπαθεί να μάθει τα σχέδιά τους. Θα καταφέρει να γλιτώσει από τα χέρια του;
  • Ο Γραμματικός ξεκαθαρίζει στον Δούκα πως δεν πρόκειται να μείνουν στο ίδιο σπίτι και αποφασίζει να δείξει στην Πηνελόπη τα στοιχεία που έχει εναντίον του πατέρα της.
  • Ο Τόλλιας αναγκάζεται να χαλάσει τον αρραβώνα της κόρης του με τον Άγγελο, ο οποίος καταρρακωμένος προσπαθεί να πάρει εξηγήσεις από τη Σοφούλα.
  • Ο Βόσκαρης συνεχίζει τις έρευνες για τον φόνο του Γεωργαλά και ακολουθεί τα στοιχεία που τον οδηγούν σ’ έναν μοναχό της Μονής Εσταυρωμένου.
  • O αγώνας δρόμου ανάμεσα σε αυτόν και την Ελένη, για το ποιος θα προλάβει να κλείσει τον άλλον στη φυλακή, έχει ξεκινήσει…