Άγριες Μέλισσες: Θυμάσαι την εποχή που ο "Δούκας" ήταν γιος της "Ανετ";

19.01.2021
Άγριες Μέλισσες: Θυμάσαι την εποχή που ο "Δούκας" ήταν γιος της "Ανετ";
Γυρίζουμε τον χρόνο 23 χρόνια πίσω, παραμένοντας, όμως, στον ΑΝΤ1.

Στα 50 χρόνια της καριέρας της η Κάτια Δανδουλάκη έχει συμμετάσχει σε αναρίθμητες δουλειές στο θέατρο, στον κινηματογράφο, αλλά, κυρίως, στην τηλεόραση, ένα μέσο που αγάπησε πολύ.

Τα τελευταία δυο χρόνια την παρακολουθούμε μέσα από τον ρόλο της Ανέτ Σεβαστού, στην εξαιρετικά δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, "Άγριες Μέλισσες" και με την αφορμή, έχουμε θυμηθεί παλαιότερες συνεργασίες της με νυν συμπρωταγωνιστές της.

Πρόσφατα σταθήκαμε για μια παλιότερη τηλεοπτική συνεύρεσή της με τον Γιώργο Γεροντιδάκη, ο οποίος στις "Μέλισσες" ερμηνεύει τον γιο της, Μελέτη και σήμερα πάμε ακόμη πιο πίσω στον χρόνο και θυμόμαστε ακόμη μία θρυλική τηλεοπτιτκή στιγμή.

Ο λόγος για τη θρυλική Λάμψη, του Νίκου Φώσκολου, όπου η Κάτια Δανδουλάκη συναντήθηκε τηλεοπτικά με τον Λεωνίδα Κακούρη, ο οποίος στις "Άγριες Μέλισσες" ερμηνεύει τον αδελφό της, Δούκα Σεβαστό. Ο Λεωνίδας Κακούρης ερμήνευσε τον γιο του Γιάνγκου Δράκου, Τίμο, στις σεζόν 6 και 7 (1998). Με δεδομένο ότι ο Γιάνγκος Δράκος ήταν σύζυγος της Βίρνας, την οποία ερμήνευε, φυσικά, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Τίμος ήταν προγονός εκείνης! Ιδού η φωτογραφία για του λόγου το αληθές και ναι, ο Λεωνίδας Κακούρης είναι ο μουσάτος κύριος επάνω αριστερά!

Το γεγονός αυτό φαίνεται ότι αποτελεί και το μόνιμο αστείο μεταξύ τους, αφού ο Λεωνίδας Κακούρης πάντα αναφέρει με γέλια το ότι πριν από 30 χρόνια εκείνη υποδυόταν την μητριά του ενώ σήμερα την…. αδελφή του. Για ένα πράγμα, πάντως, δεν χωρά αμφιβολία: ο χρόνος έχει φερθεί πολύ ευγενικά στην Κάτια Δανδουλάκη.