Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η πρόταση γάμου του Κωνσταντή και η "απάντηση" του Τάκη

15.01.2021
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η πρόταση γάμου του Κωνσταντή και η "απάντηση" του Τάκη
Ραγδαίες οι εξελίξεις στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 με τη Δροσούλα στο επίκεντρο!

Στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας που διανύουμε είδαμε ότι η Δόμνα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, γεγογός που, προφανώς, θα φέρει ανατροπές στις ζωές των υπόλοιπων πρωταγωνιστών .

Αφενός ο Κωνσταντής, μάλλον, θα μάθει ότι η πρώην αρραβωνιαστικιά του είναι αδελφή του Μελέτη, αφετέρου θα πιεστεί να "κάνει το πρέπον" και να της ζητήσει να γυρίσει κοντά του.

Εκείνος, όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιδικού Tivi, δεν φαίνεται διατεθειμένος να κάνει ούτε βήμα πίσω από τα όσα του ορίζει η καρδιά του, την οποία έχει χαρίσει για πάντα στη Δρόσω. Βέβαια τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά, γιατί ο Τάκης, που έχει αποφασίσει να δώσει τη μάχη για "το κορίτσι του" μέχρι τέλους, τα μπερδεύει, κάπως, τα πράγματα.

Ο Τάκης, λοιπόν, πηγαίνει στο Σεβασταίικο και αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τη Δρόσω και τον Σέργιο -σε όσους δεν τη γνωρίζουν, δηλαδή, γιατί, η Μυρσίνη, φυσικά, τη γνωρίζει από την πρώτη στιγμή.

Η είδηση προκαλεί, όπως είναι φυσικό, πανικό, αλλά ο Κωνσταντής, φαίνεται ότι αρπάζει την ευκαιρία (!) για να αποκαλύψει τα αισθήματά του για τη Δρόσω, αλλά και την πρόθεσή του να την παντρευτεί, γεγονός που στέλνει τη Μυρσίνη "ένα βήμα πριν από το εγκεφαλικό".

“Τί είναι αυτά που λες; Έχεις τρελαθεί; Να παντρευτείς την αδελφή της φόνισσας του αδερφού σου; Τσίπα δεν έχεις πάνω σου, ούτε συνείδηση; Παράτησες την Δόμνα για αυτήν; Αυτό να το ξεχάσεις, αλλιώς να ξεχάσεις πως έχεις μάνα”, φέρεται να φωνάζει η έρμη η Μυρσίνη!

Ο Κωνσταντής, όμως, ανένδοτος, κάνει πρόταση γάμου στη Δρόσω, η οποία φαίνεται να αποφασίζει να τη δεχτεί, όπως και την ιδέα να μην αφήσουν κανένα να τους επηρεάσει αλλά και τη βοήθειά του να πάρει πίσω το παιδί της.

Τα σχέδιά τους, όμως, φτάνουν "ένα βήμα πριν από το εγκεφαλικό" και τη Λενιώ, η οποία ως κεφαλή της οικογένειας Σταμίρη καλεί τη μικρή αδελφή της να συνέλθει. Ο Τάκης, βέβαια, δεν έχει πει ακόμη την τελευταία κουβέντα και, σύμφωνα με άλλα spoilers αποφασίζει να "συνθλίψει" τη Δρόσω που δεν αλλάζει γνώμη για εκείνον. Ρίχνει λοιπόν σε όλο το χωριό διαφημιστικά από τη Χαβάη με τη "Ρόζα" στη φωτογραφία έτσι ώστε όλοι να μάθουν πού βρισκόταν η κοπέλα τον καιρό που έλειπε από το χωριό. Τι είδους χιονοστιβάδα θα φέρει αυτή η αποκάλυψη, βέβαια, αναμένεται να φανεί!

Προς το παρόν, ιδού τι να περιμένουμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (18/1/2021)

  • Η Πηνελόπη σοκάρεται μετά τις αποκαλύψεις του Γραμματικού και η σύγκρουση με την οικογένειά της είναι αναπόφευκτη.
  • Η Σοφούλα αρχίζει να παγιδεύεται στη γοητεία του Βόσκαρη.
  • Η Δρόσω περνάει μια υπέροχη μέρα στο πλάι του γιου της, όταν όμως η Ελένη πληροφορείται τον εκβιασμό του Τάκη προς την Ασημίνα, αποφασίζει να λογαριαστεί μαζί του μια και καλή.
  • Ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με τον Αλέξη, όταν αποκαλύπτεται ένα ένοχο μυστικό του.
  • Η Ελένη και ο Βόσκαρης έχουν επιδοθεί σ’ έναν αγώνα δρόμου. Ποιος από τους δυο θα καταφέρει να κλείσει τον άλλον στη φυλακή;
  • Στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός ύστερα από την απόπειρα αυτοκτονίας της Δόμνας ενώ ο Προύσαλης δέχεται μια καταγγελία για τις παράνομες δραστηριότητες του Κωνσταντή. Θα καταφέρουν ο Μελέτης κι ο Κωνσταντής να καλύψουν τα ίχνη τους;