Survivor: Η ήττα, οι δυο νέες ομάδες και η αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο - Πώς αντέδρασαν Διάσημοι και Μαχητές [video]

18.01.2021
Survivor: Η ήττα, οι δυο νέες ομάδες και η αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο - Πώς αντέδρασαν Διάσημοι και Μαχητές [video]
"Η Κάτια έφυγε σαν κλέφτης", "Μας φέρθηκε σαν σκουλήκια"... Μερικά μόνο από τα πράγματα που ακούστηκαν για την παίκτρια που δεν άντεξε τις συνθήκες και αποχώρησε οριστικά από το παιχνίδι. Ποιος συμπαίκτης της την υποστήριξε έντονα στο Συμβούλιο, όπου είχαμε και μία ακόμη τεράστια ανατροπή με το "ανακάτεμα" των παικτών.

Ένα "σίριαλ" που εξελισσόταν μέρες τώρα, έληξε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός στο Συμβούλιο του Νησιού, η Κάτια Ταραμπάνκο είναι καλά στην υγεία της, όμως οι συνθήκες που επικρατούν φέτος στο παιχνίδι δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει.

Η είδηση ανακοινώθηκε από τον Γιώργο Λιανό και έφερε μεγάλη αναστάτωση σε όλους τους παίκτες. Πρώτος μίλησε ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος είχε εκφραστεί αρκετές φορές εναντίον της Κάτιας και της συμπεριφοράς της. Αυτή τη φορά, όμως, ήταν αρκετά πιο έντονος ο λόγος του και έφερε αντιδράσεις.

Εξήγησε ότι δεν έχει συναισθήματα για την εξέλιξη αυτή ο Περικλής τονίζοντας ότι δεν μπορεί να έχει για κάποιον που τους συμπεριφερόταν σαν σκουλίκια. Ευχήθηκε στην Κάτια να είναι καλά στην υγεία της και να χρησιμοποιήσει την εμπειρία της στο Survivor για να σκεφτεί πώς πρέπει να φερόμαστε στους ανθώπους γύρω μας.

Μίλησαν σχεδόν όλοι οι Διάσημοι και από τους Μαχητές μόνο ο Κώστας ο οποίος εξέφρασε την έκπληξή του για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε η Κάτια, "σαν κλέφτης", είπε συγκεκριμένα.

Σε αυτό το σημείο επενέβη ο Τριαντάφυλλος απαντώντας και στον Περικλή και στον Κώστα τονίζοντας ατην "υπερβολή" στα λογια τους και εξηγώντας ότι η Κάτια δεν έφυγε σαν κλέφτης, αλλά είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο γνώριζαν λίγοι από τους συμπαίκτες της.

Η Ελευθερία, ωστόσο, παίρνοντας τον λόγο δύο φορές, τόνισε από την πλευρά της ότι κι εκείνη έχει πρόβλημα υγείας [υποταση και λιποθυμίες] αλλά δεν το έκανε θέμα! Τόνισε επίσης την ομαδικότητα του παιχνιδιού, και τη δυσαρέσκειά της στα όσα λέγονται για την πιο δυνατή παίκτρια που χάσανε. "Είμαστε όλοι καλοί. Δεν το ανέχομαι αυτό. Από τότε που έφυγε η Κάτια κάνουμε πιο καλά σκορ και αυτό είναι αλήθεια"

Ιδού το βίντεο της ανακοίνωσης, ενώ για την ιστορία να πούμε ότι και στο χθεσινό αγώνισμα έχασαν οι Διάσημοι ξανά [10-6 το σκορ]. Οι παίκτες έχουν να φάνε εβδομάδες τώρα και τα πράγματα δεν είναι εύκολα γι' αυτούς.

Μετά την ανανακοίνωση αυτή, βέβαια, υπήρξε ακόμη μία που τάραξε τους παίκτες και το τηλεοπιτκό κοινό βέβαια, καθώς ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από όλους τους παικτες να βγάλουν τις μπαντάνες τους καθώς η "τράπουλα θα ξαναμοιραζόταν". "Μετά το τέλος αυτής της διαδικασίας, θα έχουμε δύο νέες ομάδες", εξήγηση ο παρουσιαστής, ζητώντας από τον Γιώργο και τον James, οι οποίοι για την εβδομάδα αυτή είναι οι πιο δημοφιλείς παίκτες σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού να σηκωθούν. Οι δυο αυτοί παίκτες είναι οι άνθρωποι που θα επιλέξουν τους παίκτες των δύο νέων ομάδων και η διαδικασία θα ξεκινήσει στο επόμενο Συμβούλιο. Νέα δεδομένα λοιπόν. Αναμένουμε...