Survivor: Ύστερα από πέντε υποψηφιότητες, η Ανθή Σαλαγκούδη αποχώρησε - Όχι, όμως, όπως οι άλλοι [video]

25.02.2021
Survivor: Ύστερα από πέντε υποψηφιότητες, η Ανθή Σαλαγκούδη αποχώρησε - Όχι, όμως, όπως οι άλλοι [video]
Πλήρης εμπειριών και πολύ ικανοποιημένη δήλωσε πριν το τελικό "αντίο" η παίκτρια των Κόκκινων.

Αγώνα επάθλου και αποχώρηση είχε το χθεσινό επεισόδιο [24/2/2021]. Η κόκκινη ομάδα, με σκορ 10-8 κέρδισε και την επικοινωνία και το φαγητό και ο ενθουσιασμός τους δεν κρυβόταν.

Διαβάζοντας τα μηνύματα των δικών τυς ανθρώπων οι παίκτες συγκινήθηκαν πολύ με τον Τριαντάφυλλο, τον Κώστα, τη Σοφία και την Καρολίνα να μην αντέχουν και να ξεσπούν σε κλάματα.

Στο συμβούλιο οι τρεις υποψήφιες μίλησαν για την πιθανή τελευταία τους μέρα λίγοπριν ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει ότι εκείνη που φεύγει είναι η Ανθή Σαλαγκούδη.

«Ότι είχα να πω το είπε στα άτομα που πρέπει. Δεν σημαίνει ότι έχω συγχωρήσει ή έχω ξεχάσει, απλά δεν αφήνω να επηρεάσουν την ψυχολογία μου. Με νοιάζει να κατάλαβε ο κόσμος τι έχει συμβεί. Όταν νιώθεις ότι δεν σε σέβονται δεν έχεις την ψυχολογία για να έχεις επίδοση. Δεν νομίζω ότι θα στεναχωρηθούν αν φύγω σήμερα», είπε η Ανθή, ενώ στον αποχαιρετιστήριο "λόγο" της ευχαρίστησε τους πάντες αλλά ζήτησε να μην χαιρετήσει τον καθένα ξεχωριστά, παρά να πει το "αντίο" της συνολικά, πράγμα που είναι ασυνήθιστο, αλλά τους έβγαλε όλους από την αμηχανία του "δήθεν" καθώς οι σχέσεις δεν είναι ίδιες με όλους!

Ιδού οι τελευταίες στιγμές της Ανθής Σαλαγκούδη στο παιχνίδι.