Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αντιμέτωποι με την αλήθεια Δούκας και Θέμελης - Η "μονομαχία" αυτή θα έχει έναν νικητή

24.02.2021
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αντιμέτωποι με την αλήθεια Δούκας και Θέμελης - Η "μονομαχία" αυτή θα έχει έναν νικητή
Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη μιας ακόμη αλήθειας μόλις ξεκίνησε. Πώς θα τελειώσει άραγε;

Ένα από τα βασικά στοιχεία που έχουν κάνει τη σειρά "Άγριες Μέλισσες" την τεράστια επιυχία που είναι σήμερα, αφορά, χωρίς αμφιβολία η διαρκής εξέλιξη σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα. Η επιλογή των ηθοποιών, η ερμηνείες τους, η πλοκή, οι διάλογοι, τα κοστούμια... όλα παίζουν τον ρόλο τους. Γεγονός είναι ότι σε κάθε επεισόδιο, δεν προλαβαίνουμε τις εξελίξεις.

Μία τέτοια περίπτωση και το χθεσινό [23/2/201] όπου μεταξύ άλλων είδαμε (μεταξύ άλλων) την κατάρρευση του Νικηφόρου από την ήττα από τον πατέρα του, τον χωρισμό Δρόσως Κωνσταντή, που όμως δεν θα είναι οριστικός, σύμφωνα με τα spoilers, την άφιξη του Ευτύχη που θα αναστατώσει τη ζωή της Βιολέτας και του Μιλτιάδη (με την καλή έννοια, όμως), και φυσικά την αποκάλυψη της δολοφονίας της Μαρίας Μαδούρου από τον Βόσκαρη. Αυτά, πάνω κάτω τα περιμέναμε, όμως η έκπληξη ήρθε από αλλού.

Ο Δούκας επισκέφτηκε το σπίτι του Θέμελη για να εξακρυβώσει γιατί εκείνος τον αποφεύγει παρότι έχουν σημαντικές επαγγελματικές εκρεμότητες. Ο Θέμελης απουσιάζει και η Δόμνα του κρατά συντροφιά, όμως κατά λάθος της ξεφεύγει το μυστικό. "Ο Μελέτης δεν είναι εραστής μου", εξηγεί στον πρώην πεθερό της, ο οποίος μετάφρασε διαφορετικά το εμφανές ενδιαφέρον που δείχνει ο ανιψιός του για την πρώην αρραβωνιαστικιά του γου του. "Αδελφός μου είναι", εξηγεί η έρμη η Δόμνα που δεν είχε την παραμικρή ιδέα για τη βόμβα που έριξε.

Ένα κι ένα κάνουν δύο, λοιπόν. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαριστούν λογαριασμοί. Ο Δούκας μαθαίνει ποιο είναι το κτήνος που βίασε την αδελφή του και ο Μελέτης θα μάθει την αλήθεια για τη σχέση των γονιών του. Τι μέλλει γενέσθαι;

Μια πρώτη απάντηση έδωσε ο Αλέξης Μίχας στο "Πρωινό" σήμερα το πρωί, αποκαλύπτοντας ότι οι δυο άντρες θα βρεθούν αντιμέτωποι σε μια "μονομαχία" άνευ προηγουμένου. Και η "μονομαχία" αυτή, εκτός του ότι θα βάλει όλα τα άλλα που εξελίσσονται στο Σεβασταίικο σε δεύτερη μοίρα, τελικά, θα έχει μόνο έναν νικητή!

Στο μεταξύ, ιδού τι να περιμένουμε στο σημερινό [24/2/2021] επεισόδιο

Η είδηση της δολοφονίας της Μαρίας Μαδούρου θα οδηγήσει την Ελένη σε κατάρρευση. Όλα τα βλέμματα θα πέσουν στον πιο πιθανό ένοχο. Θα λάμψει, όμως, η αλήθεια; Η Βιολέτα πείθει τον Προύσαλη να κρατήσει για μερικές μέρες τον Ευτύχη που δείχνει να κερδίζει την καρδιά του χωριού. Θα κερδίσει, όμως, και τον Μιλτιάδη; Ο Νικηφόρος αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση και να εμποδίσει το σχέδιο του Δούκα. Η Πηνελόπη αποκαλύπτει στον Αλέξη το φιλί που αντάλλαξε με τον Μελέτη. Πώς θα αντιδράσει ο Αλέξης; Η Σοφούλα θα δει ένα διαφορετικό πρόσωπο απ’ τον Βόσκαρη, ενώ μια αναπάντεχη επίσκεψη μπορεί να αποδειχθεί η σωτηρία της.

Ιδού και το τρέιλερ