Survivor: Οι τρεις Μπλε παίκτες προς αποχώρηση και το πείραμα που πέτυχε και δεν πέτυχε!

03.03.2021
Survivor: Οι τρεις Μπλε παίκτες προς αποχώρηση και το πείραμα που πέτυχε και δεν πέτυχε!
Ακόμη μία νίκη για την κόκκινη ομάδα έφερε τους αντίπαλους στα... άκρα!

Επεισοδιακό το χθεσινό επεισόδιο, ιδιαίτερα για την Μπλε ομάδα καθώς ο Κρις Σταμούλης και ο Αλεξης Παππάς δεν αγωνίστηκαν για τη δεύτερη ασυλία θέλοντας να αποδείξουν πως οι ισχυρισμοί του Τζέιμς Καφετζή, τον οποίο κατηγόρησαν για στρατηγική εναντίον τους, πως δεν είναι δυναμικοι παίκτες δεν ισχύουν.

Η απόφαση των δύο παικτών έφερε διπλό πέναλτι για τους μπλε καθώς οποιοσδήποτε παίκτης των κόκκινων θα μπορούσε να επιλέξεις οποιοδήποτε παίκτη των μπλε με τους κόκκινους να κερδίζουν τελικά αλλά τις απόψεις περί επιτυχίας του πειράματος να δυίστανται.

Σύμφωνα με τον Κρις και τον Άλεξ οι ισχυρισμοί τους αποδείχτηκαν αληθείς γιατί οι μπλε έχασαν, όμως για τους υπόλοιπους, το πείραμα απέτυχε γιατί η ήττα ήρθε, όμως ήρθε δύσκολα και η ομάδα ενώθηκε.

Σε κάθε περίπτωση, η μπλε ομάδα κλήθηκε να ψηφήσει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση και πλάι στο όνομα του Κρις Σταμούλη που είχαμε από την περασμένη ψηφοφορία προστέθηκε αυτό του Αλέξη Παππά.

Στη συνέχεια, ο Τζέιμς Καφετζής που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Πανο Καλλίδη εξηγώντας και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και προκαλώντας αντιδράσεις και από τις δύο ομάδες. Τι είπε λοιπόν ο Τζέιμς; Με δεδομένό ότι μέχρι στιγμής ο τραγουδιστής είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης της ομάδας του, ο Τζέιμς είναι σίγουρος ότι "ο κόσμος θα τον κρατήσει μέσα στο παιχνίδι"

Μένει να δούμε αν είχε δίκιο στο σκεπτικό του.