«Άγριες Μέλισσες»: Ο γάμος της Ελένης με τον Λάμπρο συγκίνησε τους πάντες, όμως άλλο ζευγάρι έκλεψε την παράσταση

03.03.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Ο γάμος της Ελένης με τον Λάμπρο συγκίνησε τους πάντες, όμως άλλο ζευγάρι έκλεψε την παράσταση
Ο λόγος για τη Μαντάμ Κούλα και τον "άρχοντα" τον Νώντα που ήρθαν ξανά στο Διαφάνι και έγινε... χαμός!

Χωρίς αμφιβολία, οι απανταχού θαυμαστές της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 είδαν χθες το βράδυ [3/3/2021] ένα από τα πιο συγκινητικά επεισόδια. Με 18 (!) χρόνια καθυστέρηση η Ελένη και ο Λάμπρος παντρεύτηκαν, σφραγίζοντας έτσι μία από τις μεγαλύτερες ιστορίες αγάπης που έχουμε δει στη μικρή οθόνη και επιβεβαιώνοντας ακόμη μία φορά την απόλυτη χημεία που υπάρχει μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών.

Η Ελένη Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς, έγιναν κολλητοί φίλοι και ερμηνεύουν τους ρόλους τους με απίστευτη αγάπη, γεγονός που έχει κάνει τις "κακές γλώσσες " να μιλούν για ένα αληθινό ρομάντζο και στην πραγματική τους ζωή. Οι ίδιοι διαψεύδουν το σενάριο αυτό κάθε φορά που το αντιμετωπίζουν, τονίζοντας την αγνή, αδελφική αγάπη που τους δένει και εμείς μένουμε εκεί.

Η Λενιώ και ο Λάμπρος, λοιπόν, παντρεύτηκαν χθες βράδυ. Οι τρεις αδελφές Σταμίρη αγκαλιάστηκαν ξανά, η συγκίνηση, οι αγάπη και οι ευχές... περίσσεψαν, όλο ο χωριό γλέντησε την ένωση αυτή και το ίδιο έγινε και στο Twitter. Εκεί, όμως, υπήρξαν ακόμη δύο πρωταγωνιστές που έκλεψαν την παράσταση.

Η "οικογένεια" της Δροσούλας από τη Τρούμπα, η μαντάμ Κούλα και ο Νώντας, έφτασαν στο Διαφάνι και αποδείχτηκε ακόμη μία φορά πόσο δημοφιλείς είναι μεταξύ των φανς της σειράς.

Ιδού μερικά από τα πιο επιτυχημένα, σχετικά τιτιβίσματα και περιμένουμε τη συνέχεια. Η Ναταλία Τσαλίκη και ο Κώστας Ξυκομηνός στα καλύτερά τους:

Στο μεταξύ, ιδού τι να περιμένουμε στο σημερινό [3/3/2021] επεισόδιο

  • Η επίσκεψη του Βόσκαρη, με τη Σοφούλα, στα πεθερικά του θα τους ανησυχήσει πολύ καθώς βλέπουν μια αλλαγή στην κόρη τους.
  • Ένα δυσάρεστο γεγονός στο σπίτι του Γραμματικού θα επισκιάσει τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης της Πηνελόπης. Κι ο Μελέτης, όμως, δυσκολεύεται να διαχειριστεί την είδηση γι’ αυτό το παιδί.
  • Η Δρόσω με τον Κωνσταντή αποφασίζουν να συνεχίσουν να βλέπονται κρυφά, ενώ η Κούλα με το Νώντα γνωρίζονται καλύτερα με το χωριό.
  • Ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα αποφασίζουν να υιοθετήσουν τον Ευτύχη. Θα το δεχτεί, όμως, εκείνος;
  • Ο Νικηφόρος βυθίζεται στη θλίψη για όσα του έκανε ο πατέρας του και προτείνει στην Ασημίνα να φύγουν.
  • Ο Δούκας νιώθει πως είναι παρεξηγημένος από όλους, ενώ προχωράει υπομονετικά τα σχέδιά του με τον Θέμελη. Θα μάθει ο Θέμελης πως γνωρίζει ο Δούκας το μυστικό του;
  • Ένα νέο πρόβλημα ξεσπά στο σπιτικό των Σεβαστών, όταν ο Σέργιος βρίσκει τα αποκόμματα των εφημερίδων από τη δίκη της Ελένης.