«Άγριες Μέλισσες»: Το Twitter τρελάθηκε με τον Κωνσταντή και τη... "Βίρνα Δράκου" - Ένα από τα πιο δυνατά επεισόδια που είδαμε τελευταία

25.05.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Το Twitter τρελάθηκε με τον Κωνσταντή και τη... "Βίρνα Δράκου" - Ένα από τα πιο δυνατά επεισόδια που είδαμε τελευταία
Χθες το βράδυ (24/5/2021), παρότι πολύ μαύρο λόγω του πένθους για τον χαμό του Γραμματικού, είδαμε ένα πολύ δυνατό επεισόδιο στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1.

Γεμάτο εντάσεις το χθεσινό επεισόδιο. Όλο το χωριό στέκεται στο πλάι της Πηνελόπης που πενθεί τον χαμό του άντρα της, με τον Δούκα και τη Μυρσίνη να δέχονται χωρίς ιδιαίτερες αντιδράσεις ακόμη και τη Λενιώ με την Ασημίνα μέσα στο σπίτι τους, όταν εκείνες εμφανίστηκαν στο σαλόνι τους για να συλληπηθούν την κόρη τους.

Τα στοιχεία που έχουν "φυτέψει" εις βάρος του Λούβαρη φαίνεται ότι έκαναν τη δουλειά τους και ο αστυνόμος ανακοίνωσε σε Ανέτ, Πηνελόπη και Δόμνα, ότι ο πρώην υπάλληλος του Δούκα είναι ο βασικός ύποπτος για τους φόνους των δύο εισαγγελέων, αλλά και για τον φόνο του Θέμελη.

Δεν ήθελε και πολύ για την Ανέτ, η οποία γνωρίζει πολύ καλά την αλήθεια για τον θάνατο του Θέμελη, να αντιληφθεί τι έχει συμβεί. Δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους της όμως και παίρνει τον χρόνο της. Δεν γυρίζει στο σπίτι το βράδυ της αγρυπνίας. Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει οήυτε τον αδελφό της, ούτε τον γιο της, φυσικά. Φιλοξενείται στο σπίτι του Ταξίαρχου και το επόμενο πρωί συγεκντρώνει τη δύναμή της να κάνει αυτό που πρέπει.

Σε ένα ρεσιτάλ ηθοποιίας η Κάτια Δανδουλάκη μπαίνει στο γραφείο του Δούκα και δείχνει αμέσως ότι ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει, ενώ στο τέλος χαστουκίζει τον Μελέτη και του μιλά με τέτοιον τρόπο που κάνει φανερό ότι "τράβηξε την κόκκινη γραμμή" της.

Οι χρήστες του Twitter, σε αυτό το σημείο, αναγνώρισαν το παλιότερο alter ego της σπουδαίας ηθοποιού και το αποτύπωσαν στα τιτιβίσματά τους. Ίσως δεν ήταν η Ανέτ Ρουσσώ αυτή που είδαμε χθες, αλλά η... Βίρνα Δράκου!

Εκτός από την Ανέτ, την "τιμητική" τους είχε και το ζευγάρι Κωνσταντή Δρόσως οι οποίοι γλύκαναν λίγο τις καρδιές μας και κέρδισαν το μερίδιό τους στο Twitter.

Και βέβαια, είχαμε ακόμη δυο πολύ δυνατά σημεία στο χθεσινό επεισόδιο. Την επανασύνδεση της Σοφούλας και του Άγγελου που περιμένουμε να επισημοποιηθεί λίαν συντόμως και τη συγκλονιστική στιγμή όπου η Λενιώ ακούει από το στόμα του Βόσκαρη ότι ο Σέργιος, ύστερα από εντολή του πατέρα του, Δούκα, δηλητηρίασε τον πατέρα της, με σκοπό να τους πάρει τα χωράφια. "Δεν είχαν φανταστεί ότι θα αντιστεκόσασταν, έτσι, μετά", θα πει κάποια στιγμή ο Μάνος που θέλησε με αυτό τον τρόπο να εκδικηθεί τον Δούκα, που τόσα χρόνια νόμιζε σύμμαχό του.

Ας δούμε τι να περιμένουμε στο σημερινό (25/5/2021) επεισόδιο, λοιπόν:

  • Η Ελένη συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις του Βόσκαρη αποφασίζει να μην μιλήσει σε κανέναν και να δράσει μόνη της.
  • Η Ανέτ μετά την οριστική ρήξη της με τον Μελέτη, μετακομίζει στον Μιλτιάδη μέχρι να δει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.
  • Η Μυρσίνη φοβάται την αντίδραση της Ανέτ, ενώ συνεχίζει να λέει ψέματα στα παιδιά της και να προστατεύει τον Δούκα.
  • Ο Σπανός στριμώχνει τον Μεγαρίτη καθώς τον συνδέει με την Ασπασία.
  • Ο Μελέτης προσπαθεί να πείσει την Πηνελόπη για την αθωότητα τη δική του και του Δούκα, αλλά τη βλέπει ν’ απομακρύνεται από κοντά του.
  • Όλο το χωριό πάει στη σχολική γιορτή για ν’ ακούσουν την παιδική χορωδία, ενώ ο Άγγελος κάνει πρόταση γάμου στη Σοφούλα μπροστά σε όλο το καφενείο.
  • Η ώρα, όμως, της αναμέτρησης έχει έρθει. Και η Ελένη, για πρώτη φορά, θα αντικρίσει τον Δούκα αποφασισμένη για όλα.