«Άγριες Μέλισσες»: Ο Αιμίλιος Χειλάκης φτάνει στο Διαφάνι στο τέλος του δεύτερου κύκλου σε έναν ρόλο "κλειδί"

25.05.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Ο Αιμίλιος Χειλάκης φτάνει στο Διαφάνι στο τέλος του δεύτερου κύκλου σε έναν ρόλο "κλειδί"
Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του δεύτερου κύκλου της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 συνεχίζεται και στη συνέχεια έχουμε μερικά spoilers. Προειδοποιούμε και συνεχίζουμε.

Μετά το συγκλονιστικό χθεσινό επεισόδιο (24/5/2021), σήμερα περιμένουμε εξελίξεις τόσο στο μέτωπο της ιστορίας με τη Λενιώ που μόλις έμαθε ότι ο Δούκας έδωσε εντολή να σκοτωθεί ο πατέρας της, όσο και σχετικά με τη σχέση της Ανέτ και του Μελέτη αλλά και τις χαρές του Άγγελου και της Σοφούλας.

Εν αναμονή του σημερινού επεισοδίου, λοιπόν, έρχονται τα νέα για ένα νέο πρόσωπο που θα μας απασχολήσει στον επόμενο κύκλο και θα κάνει την εμφάνισή του στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου, όπως αποκάλυψε σήμερα ο Αλέξης Μίχας στο "Πρωινό".

Ο λόγος για τον Αιμίλιο Χειλάκη, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Ακύλα Μεγαρίτη, αδελφό του Αχιλλέα και, στην ουσία αρχηγό των "Αβάντων". Είναι ο άνθρωπος που έβαλε στη φυλακή ο Γραμματικός, και για αυτό τον λόγο ο αδελφός του άδειασε επάνω του ένα όπλο και ο οποίος θα εμφανιστεί στην "επόμενη μέρα" στο Διαφάνι, που παρακολουθεί τη ζωή των ηρώων την εποχή της Χούντας.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, ο Ακύλας αποφυλακίζεται, και έρχεται στο Διαφάνι όπου θα εγκατασταθεί στο στο σπίτι των Σεβαστών και θα συνεργαστεί με το καθεστώς.

Για την ιστορία, έχουμε ήδη ακούσει ότι η Μυρσίνη και ο Δούκας έχουν εγκαταλείψει το Διαφάνι και ζουν στο διαμέρισμά τους στη Λάρισα. Αναμένουμε εξελίξεις