«Άγριες Μέλισσες»: Ο Άγγελος έκανε πρόταση γάμου στη Σοφούλα - Δες ξανά τη συγκινητική σκηνή στο καφενείο

26.05.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Ο Άγγελος έκανε πρόταση γάμου στη Σοφούλα - Δες ξανά τη συγκινητική σκηνή στο καφενείο
Επιτέλους, λίγη χαρά στο Διαφάνι. Τώρα το πόσο θα κρατήσει, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Η αλήθεια είναι πως δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Έχει "φοβηθεί" το μάτι μας, από τις ανατροπές. Αν και αυτούς τους δυο, ιδιαίτερα τον αστυφύλακα -που είναι και αδυναμία μας, εδώ στο womenonly.gr - θα έπρεπε να τους "λυπηθούν" λίγο και να μην τους έχουν φυλαγμένη κι άλλη ανατροπή!

Από τη μία η ψυχολογική κατάσταση της Ελένης από τη στιγμή που έχει μάθει την αλήθεια για τον θάνατο του πατέρα της, από τη άλλη το Σεβασταϊικο που ερήμωσε καθώς μετά τον Νικηφόρο και την οικογένειά του, τον Κωνσταντή και την Πηνελόπη, τώρα έφυγε και η Ανέτ, μην μπορώντας να αντικρύσει πια ούτε το αδελφό ούτε τον γιο της. Αν προσθέσουμε σε αυτή τη "μαυρίλα" και τη στεναχώρια για τον θάνατο του Γραματικού που ακόμη βαραίνει τους Διαφανιώτες (και όχι μόνο την Πηνελόπη), λίγες αχτίδες φωτός είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτες στα επεισόδιο που οδηγούν στο τέλος του δεύτερου κύκλου της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1.

Αυτές οι αχτίδες λοιπόν έφτασαν χθες σε δύο μορφές. Η μία ήταν η σχολική γιορτή των παιδιών -που όμως αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς θα καταλήξει, όπως είδαμε στο trailer για το σημερινό (26/5/2021) επεισόδιο- και η άλλη, η πολυαναμενόμενη πρόταση γάμου του Άγγελου στη Σοφούλα, που, όπως είχαν προδώσει τα spoilers συνέβη μέσα στο καφενείο, ενώπιων όλου του χωριού.

Ο Τόλλιας είδε την κόρη του να φιλά τον Άγγελο και άνοιξε η καρδιά του αλλά κρατά μικρό καλάθι και γι' αυτό πλησίασε τον χωροφύλακα και αφού του έδωσε την ευχή του, υπογράμμισε την ανάγκη να μη βιαστούν αυτή τη φορά, αλλά να αφήσουν τον χρόνο να τους δείξει τι θέλουν να κάνουν.

Ε, μία που το' πε μία που έπεσε στο κενό. Την επόμενη, ακριβώς, μέρα, ο Άγγελος και η Σοφούλα εξέφρασαν τα συναισθήματά τους ο ένας για τον άλλο μπροστά σε όλους τους συγχωριανούς τους -και μάλιστα την ερωτική εξομολόγηση ξεκίνησε, παραδόξως, η νεαρή κοπέλα που είπε πρώτη το "Σ' αγαπώ". Για τον Άγγελο τι να πούμε! Δηλώσαμε "αδυναμία" και "λιώσαμε"...

Πρόσεξε Σοφούλα να μην το πληγώσεις πάλι το παιδί!!!

Ιδού το συγκεκριμένο απόσπασμα και αναμένουμε τι επιφυλάσσει το μέλλον για τους δυο τους

Όσο για το σημερινό επεισόδιο; Ιδού τι να περιμένουμε σε γενικές γραμμές σήμερα (26/5/2021)

Το χωριό συνταράσσεται από μια ακόμα μεγάλη αποκάλυψη. Οι δύο οικογένειες βρίσκονται, ξανά, αντιμέτωπες και όλοι φοβούνται για έναν νέο κύκλο αίματος. Ο Σπανός θα έρθει αντιμέτωπος με μια μαρτυρία που θα τον συγκλονίσει. Η Ελένη δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη μιας γυναίκα που μπορεί να τη βοηθήσει.