«Άγριες Μέλισσες»: Έτσι έμαθε η Μυρσίνη την αλήθεια για τον θάνατο του Σέργιου - Η συγκλονιστική στιγμή της Κατερίνας Διδασκάλου [video]

28.05.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Έτσι έμαθε η Μυρσίνη την αλήθεια για τον θάνατο του Σέργιου - Η συγκλονιστική στιγμή της Κατερίνας Διδασκάλου [video]
Ακόμη ένα πολύ δυνατό επεισόδιο παρακολουθήσαμε χθες (27/5/2021) μία ανάσα πριν από το τέλος του δεύτερου κύκλου.

Όλα τα μυστικά βγαίνουν στη φόρα σιγά σιγά. Τίποτα δεν θα μείνει κρυφό στο Διαφάνι και αυτό θα φέρει καταιγιστικές -και πολύ "μαύρες"- εξελίξεις, όπως έχουμε διαβάσει ήδη στα διάφορα spoilers που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Η πρότελευταία εβδομάδα ολοκληρώθηκε με τη Μυρσίνη να μαθαίνει, και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο, την αλήθεια για το βράδυ που πέθανε ο Σέργιος. Ακούει, κατά λάθος, τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή να μιλάνε για το φονικό και μαθαίνει τι ακριβώς έγινε. Ότι, δηλαδή, ο Σέργιος πήγε να βιάσει τη Δρόσω και ότι τον σκότωσαν τελικά και οι τρεις αδελφές.

Ακούει επίσης και για το βιβλίο του Νικηφόρου, το οποίο, όπως είδαμε και στο trailer για το επόμενο επεισόδιο θα πάει να βρει και θα διαβάσει, χάνοντας, εν μέρη τα λογικά της.

Η σκηνή στην εκκλησία έκλεισε το χθεσινό επεισόδιο και η ερμηνεία της Κατερίνας Διδασκάλου, ήταν, για ακόμη μία φορά "ανατριχιαστική". Ιδού για όσους δεν την είδαν, ή για όσους θέλουν να την ξαναθυμηθούν:

Δεν ήταν λίγοι οι χρήστες του Twitter που εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την ερμηνεία της ελληνίδας ηθοποιού. Ιδού μερικά σχετικά τιτιβίσματα.

Και κάπως έτσι μπαίνουμε στην τελευταία εβδομάδα αυτού του δεύτερου κύκλου, με το trailer για το επεισόδιο της Δευτέρας να δίνει μια σαφή εικόνα για το τι θα ακολουθήσει.

Τα θανάσιμα μυστικά του Διαφανίου βγαίνουν πια στο φως, φέρνοντας όλους τους εμπλεκόμενους στα όριά τους. Η Μυρσίνη, μετά από όσα έμαθε, καταρρέει. Θα ξεσπάσει απροκάλυπτα την οργή της ή θα κινηθεί στα σκοτάδια, καταστρώνοντας νέο σχέδιο για να πάρει την εκδίκησή της; Ο Δούκας, μετά την περιπέτεια της υγείας του, επιστρέφει στο σπίτι του, με περιοριστικούς όρους, μέχρι να δικαστεί για τον φόνο του Θέμελη. Η Μυρσίνη, μπροστά στο δίλημμα αν θα του αποκαλύψει τα όσα έμαθε, συγκρούεται με τον Μελέτη. Θα προλάβουν οι τρεις αδελφές να προετοιμαστούν για την καταιγίδα που έρχεται ή το μίσος της Μυρσίνης θα παρασύρει τα πάντα στο διάβα του;