YFSF All Star: Νικήτρια η Τάνια Μπρεάζου - Υπέρλαμπρη η Μαρία Μπεκατώρου - Ιδού οι εκπλήξεις της μεγάλης βραδιάς [video]

31.05.2021
YFSF All Star: Νικήτρια η Τάνια Μπρεάζου - Υπέρλαμπρη η Μαρία Μπεκατώρου - Ιδού οι εκπλήξεις της μεγάλης βραδιάς [video]
Συγκλονιστική -και- ως Celine Dion η Τάνια Μπρεάζου κέρδισε δικαιωματικά το έπαθλο με φιναλίστ τον Ίαν Στρατή ως Michael Jackson.

Χθες το βράδυ (30/5/2021) είχαμε τον τελικό του Your Face Sounds Familiar All Star σε μια, πραγματικά, ξεχωριστή παραγωγή από τον ΑΝΤ1.

Οι τέσσερις φιναλίστ, Τάνια Μπρεάζου, Θανάσης Αλευράς, Ίαν Στρατής και Ησαΐας Ματιάμπα εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους και στο countdown είχαμε τον Θανάση Αλευρά και τον Γιώργο Μαρίνο του στην τέταρτη θέση, τον Ησαΐα Ματιάμπα σαν Γιώργο Ζαμπέτα στην τρίτη και τον Ίαν Στρατή στη δεύτερη.

Ιδού η, πραγματικά, εντυπωσιακή ερμηνεία του σαν Michael Jackson.

Τις εντυπώσεις, βέβαια, έκλεψε η Τάνια Μπρεάζου που, πραγματικά συγκλόνισε τους πάντες ερμηνεύοντας με αριστοτεχνικό τρόπο το τραγούδι σήμα κατατεθέν της Celine Dion "My Heart Will Go On". Ιδού και τα λόγια είναι περιττά:

Έτσι ανακοίνωσε τη μεγάλη νικήτρια η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία, ας σημειώσουμε εμφανίστηκε υπέρλαμπρη μέσα στην αστραφτερή τουαλέτα δια χειρός Εφης Παπαϊωάννου που είχε επιλέξει. Η δημοφιλής παρουσιάστρια, κατά κάποιον τρόπο, αποχαιρετά τον ΑΝΤ1 καθώς, όπως είναι γνωστό δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της και έχει ήδη πάρει τον δρόμο προς άλλο κανάλι, σε μια επίσημη συνεργασία που θα ανακοινωθεί επίσημα πολύ σύντομα.

Έγιναν πολλά ακόμη στη μεγάλη βραδιά του ΑΝΤ1 όμως δύο στιγμές ξεχωρίζουμε σίγουρα. Η μία είναι όταν ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδης, Βαγγέλης Σερίφης, ανέβηκε στη σκηνή προκειμένου να της απονείμει το βραβείο "Πού είναι ο σύντροφός μου", αφιερωμένο σε όλες τις μεταμφιέσεις που την έκαναν αγνώριστη μέσα στη σεζόν, που κέρδισε.

Και βέβαια, ένα απίθανο backstage ντοκουμέντο από τη βασίλισσα της νύχτας, Ζωζώ Σαπουντζάκη που "αφιέρωσε" για ακόμη μία φορά. Υποκλινόμαστε:

Επιστρέφοντας στη μεγάλη νικήτρια της βραδιάς, ιδού η πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα του ΑΝΤ1 χθες βράδυ!