«Άγριες Μέλισσες»: Τι λένε τα spoilers για Νικηφόρο και Δρόσω στον τρίτο κύκλο της σειράς

30.06.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Τι λένε τα spoilers για Νικηφόρο και Δρόσω στον τρίτο κύκλο της σειράς
Λίγα λίγα έχουν αρχίσει να φτάνουν τα μηνύματα σχετικά με το τι να περιμένουμε από Σεπτέμβρη στις Άγριες Μέλισσες.

Η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1 ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο της με τον πιο δραματικό τρόπο και οι πρωταγωνιστές της κάνουν διακοπές σε διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό -όπως ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, για παράδειγμα που βρίσκεται στην Ισπανία και έχει "μεταλλαχθεί" σε... πειρατή!

Τα spoilers για τη νέα σεζόν έχουν αρχίσει να καταφθάνουν και ενώ ακούσαμε κάτι για την Ελένη και τον νέο/παλιό άντρα στη ζωή της και κάτι για την επικίνδυνη τροπή που παίρνει η ζωή της Ασημίνας, σήμερα μαθαίνουμε μερικά νέα που αφορούν στη μικρότερη αδελφή της οικογένειας, Δρόσω, αλλά και στον Νικηφόρο.

Σύμφωνα με το περιοδικό tivi λοιπόν, ιδού τι επιφυλάσσουν για τους βιολογικούς γονείς του μικρού Σέργιου Σεβαστού οι σεναριογράφοι της σειράς:

Ο Νικηφόρος Σεβαστός, λοιπόν, τον οποίο ερμηνεύει ο Αναστάσης Ροϊλός, φαίνεται ότι ζει στη Λάρισα μαζί με τον αδελφό του, Κωνσταντή. Τα δυο αδέλφια έχουν τη δική τους επιχείρηση. Πρόκειται για ένα μιρκό μουσικό κουτούκι που θα συγκεντρώσει πολλή από τη δράση της τρίτης σεζόν, αλλά θα μας γεμίσει με όμορφη μουσική της εποχής. Θα βλέπει τον γιο του κάποιες ημέρες την εβδομάδα, ενώ η σχέση του με την Ασημίνα θα περάσει ακόμη κι άλλες δυσκολίες.

Όσο για τη Δροσούλα; Η μικρότερη αδελφή των Σταμίρηδων έχει χωρίσει από τον Κωνσταντή, όμως ο έρωτάς τους δεν έχει σβήσει. Οι πάμπολοι φανς του ζεύγους εύχονται οι δυο τους να τα ξαναβρούν όμως, φαίνεται ότι οι σεναριογράφοι της σειράς έχουν άλλα σχέδια για εκείνους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λοιπόν, η Δρόσω, η οποία έχει αφοσιωθεί στον γιο της και την αδελφή της (μεγαλώνουν τον Σέργιο μαζί με την Ασημίνα) θα γνωρίσει έναν νέο έρωτα. Ένα νέο πρόσωπο έρχεται για να την συνεπάρει, όμως η καρδιά της ανήκει ακόμη στον Κωνσταντή και το δίλημμα θα είναι μεγάλο!

Εν αναμονή λοιπόν!