Survivor: Ο πρώτος παίκτης που πέρασε απευθείας στον ημιτελικό και το spoiler για τον δεύτερο

30.06.2021
Survivor: Ο πρώτος παίκτης που πέρασε απευθείας στον ημιτελικό και το spoiler για τον δεύτερο
Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Κόρομι. Ποιος πήρε το πρώτο, πολυπόθητο "χαρτάκι" για τον ημιτελικό;

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο ημιτελικό και τελικό του reality επιβίωσης, που θα διεξαχθούν στις 4 και 5 Ιουλίου, αντίστοιχα, στο Γαλάτσι έχει ξεκινήσει με την διεξαγωγή των αγώνων κατάταξης μεταξύ των τεσσάρων φιναλίστ.

Προχθές ο Γιώργος Κόρομι τερμάτισε τελευταίος στο αγώνισμα της ημέρας εξ ου και χθες δεν διαγωνίστηκε καθόλου για το πρώτο "απευθείας" στον ημιτελικό της Κυριακής. Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Ηλίας Μπόγδανος τα έδωσαν όλα και τελικά, εκείνος που βγήκε νικητής ήταν ο πρώτος.

Ο Σάκης Κατσούλης, λοιπόν, είναι ο πρώτος Survivor που βρίσκεται ήδη στον ημιτελικό της φετινής σεζόν. Σήμερα, οι υπόλοιποι θα διαγωνιστούν για το δεύτερο εισιτήριο, ενώ για την τρίτη θέση στον ημιτελικό, οι δύο παίκτες με την πιο χαμηλή βαθμολογία θα τεθούν στη σε ψηφοφορία και θα είναι το κοινό που θα αποφασίσει ποιος προχωρά και ποιος σταματά μία ανάσα πριν από το τέλος.

Μεγάλη ανησυχία, ωστόσο, υπάρχει σχετικά με το ποιοί από τους παίκτες θα δώσουν τελικά το "παρών" στον ημιτελικό και τον τελικό του σόου καθώς, όπως έγινε γνωστό, κάποιος από τους Survivors βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και αναμένονται εξελίξεις.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει μέχρι στιγμής, παρόντες θα είναι όλοι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς και οι συγγενείς των φιναλίστ ενώ, φαίνεται, πως τελικά οι πύλες θα ανοίξουν και για το κοινό. Μία πρόσφατη ανάρτηση του James Καφετζή, ο οποίος προσφέρει προσκήσεις μέσω του λογαριασμού του στο Facebook η απόδειξη για του λόγου το αληθές.

Όσο για τα spoilers σχετικά με τον δεύτερο Survivor που θα καταφέρει να φτάσει στον ημιτελικό; Αυτός είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, αλλά αναμένεται να επιβεβαιωθεί. Πάντως, για την ιστορία, αν ισχύσει κάτι τέτοιο, δύο από τους τρεις φιναλίστ θα είναι παίκτες που δεν ξεκίνησαν από την αρχή το παιχνίδι, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό...

Αναμένουμε τα νεότερα!

Προς το παρόν, ιδού το τρέιλερ για το σημερινό (30/6/2021) επεισόδιο: