«Ελένη»: Η αναβολή της πρεμιέρας της είναι πια επίσημη - Αλλάζει και η ώρα προβολής

07.09.2021
«Ελένη»: Η αναβολή της πρεμιέρας της είναι πια επίσημη - Αλλάζει και η ώρα προβολής
Τελικά δεν θα βγει στον αέρα αύριο (Τετάρτη 8/9/2021) η εκμπομπή της Ελένης Μενεγάκη αλλά την ερχόμενη Δευτέρα.

Όπως είχε γίνει γνωστό την περασμένη εβδομάδα, η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση ύστερα από το διάλειμμα μίας σεζόν που είχε χαρίσει στον εαυτό της είχε δρομολογηθεί για την Τετάρτη 8/9/2021 το μεσημέρι (13:50). Στο Mega και έχοντας στον πλευρό της τους Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, Σάββα Πούμπουρα, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Γιάννη Μούτσο.

Σήμερα, κάποια στιγμή, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η πρεμιέρα αναβάλλεται με την απόφαση να τη λαμβάνει το MEGA που αναπροσαρμόζει το πρόγραμμά του σεβόμενο τη μνήμη του σπουδαίου Μίκη Θεοδωράκη, που άφησε το αποτύπωμά του στον παγκόσμιο πολιτισμό.

Θυμίζουμε ότι η σορός του σπουδαίου Έλληνα έχει εκτεθεί σε λαϊκό προσκήνυμα που θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Τετάρτης με την τελετή αποχαιρετισμού στην Μητρόπολη Αθηνών.

Η ίδια η Ελένη Μενεγάκη και οι συντελεστές της δεν έχουν προβεί σε σχετική ανάρτηση όμως το τρέιλερ που "τρέχει" στον σταθμό εδώ και λίγες ώρες είναι ξεκάθαρο.

Η πρεμιέρα της εκπομπής "Ελένη" θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13/9/2021 στις 13:30 πια -εξαιτίας των πολλών διαφημίσεων, όπως ακούστηκε.


"Η αναμονή παρατείνεται για λίγες μέρες", γράφει το Δελτίο Τύπου του σταθμού. Αναμένουμε, λοιπόν!