«Άγριες Μέλισσες»: Ο Ακύλας Μεγαρίτης δεν έρχεται μόνος του στο Διαφάνι - Ξέρεις ποια θα είναι η σύζυγός του;

07.09.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Ο Ακύλας Μεγαρίτης δεν έρχεται μόνος του στο Διαφάνι - Ξέρεις ποια θα είναι η σύζυγός του;
Η Μαρκέλλα Γιαννάτου εντάσσεται στο καστ της σειράς, όμως η σχέση της με αυτή ήταν ήδη στενή, αν και με έμμεσο τρόπο!

Κι άλλες προσθήκες στο "ρόστερ" των Άγριων Μελισσών. Μάθαμε για την άφιξη του Αιμίλιου Χειλάκη, του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου και του Νίκου Κουρή, ο οποιός θα μπει ανάμεσα στον Λάμπρο και τη Λενιώ και τώρα μαθαίνουμε για την άφιξη της Μαρκέλλας Γιαννάτου, η οποία θα ενσαρκώσει τη Ζωή Μεγαρίτη, σύζυγο του Ακύλα [φωτό κάτω]

Αρχικά ας δούμε μερικά λόγια για τον ρόλο της και στη συνέχεια θα αποκαλύψουμε τι σχέση είχε ήδη από καιρό με τη σειρά η γνωστή ηθοποιός που πέρσι είδαμε στη σειρά "Μια γυναίκα χωρίς όνομα".

Ποια είναι η Ζωή Μεγαρίτη, λοιπόν;

Η Ζωή Μεγαρίτη είναι η σύζυγος του Ακύλα. Μια γοητευτική γυναίκα, η οποία εδώ και χρόνια ζει μέσα σε έναν γάμο που την καταπιέζει και την κάνει να ασφυκτιά. Σύντομα, θα βρει παρηγοριά σε έναν απαγορευμένο έρωτα. Όμως, ο έρωτάς της θα μπει στο στόχαστρο και θα αποτελέσει παγίδα τόσο για την ίδια όσο και για τον άνθρωπο που ερωτεύτηκε. Υπερπροστατευτική με τον γιο της, τον Λευτέρη, προσπαθεί να είναι πάντα η φωνή της συμφιλίωσης ανάμεσα σε εκείνον και τον πατέρα του. Ο επικείμενος γάμος της κόρης της με τον Μελέτη δεν την βρίσκει σύμφωνη, αλλά πάνω απ’ όλα την ενδιαφέρει η ευτυχία της κόρης της. Η μετακόμιση της οικογένειάς της στο Διαφάνι δεν ήταν στις προτεραιότητές της, αλλά σύντομα θα βρεθεί και η ίδια στο επίκεντρο καθώς ο άντρας της, ο Ακύλας, θα δημιουργήσει πολλούς εχθρούς…

Η σχέση με τον Λευτέρη Χαρίτο

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου μπορεί να εντάσσεται μόλις τώρα, στον τρίτο κύκλο, στον καστ της σειράς, όμως η σχέση της με αυτή ξεκινά από την πρώτη κιόλας σεζόν καθώς ο εδώ και 12 χρόνια σύντροφός της, Λευτέρης Χαρίτος υπογράφει τη σκηνοθεσία.

Φέτος οι δύο σύντροφοι θα εργάζονται μαζί και αυτό θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μέχρι να μας μιλήσουν αμφότεροι για τη συνεργασία αυτή, λοιπόν, ας θυμηθούμε τα όσα είχε πει ο γνωστός σκηνοθέτης για τη γυναίκα της ζωής του, όπως την αποκαλεί, και την άλλη τεράστια αδυναμία του, τον γιο του, στον Άρη Καβατζίκη, τα Χριστούγεννα του 2020.