«Αnd Just Like That» Spoiler: Τα δύο πρώτα επεισόδια προβλήθηκαν και μάθαμε ακριβώς τι έχει συμβεί με Samantha και Mr Big

09.12.2021
«Αnd Just Like That» Spoiler: Τα δύο πρώτα επεισόδια προβλήθηκαν και μάθαμε ακριβώς τι έχει συμβεί με Samantha και Mr Big
Τονίζουμε ακόμη μία φορά πως ακολουθεί spoiler και μάλιστα ισχυρό. Αν θέλεις να μείνεις με την αγωνία μη διαβάσεις παρακάτω, αλλιώς ιδού όλα όσα ξέρουμε...

Όπως είχε προαναγγελθεί, το πρώτο επεισόδιο του And Just Like That, της συνέχειας, δηλαδή, του Sex and The City προβλήθηκε χθες και στο τέλος του είχαμε τη θλιβερή επιβεβαίωση του πιο άσχημου spoiler που είχαμε ακούσει σχετικά.

Ναι, ο Mr. Big παθαίνει καρδιακή προσβολή και πεθαί

Το πρώτο επεισόδιο έχει τίτλο "Hello It's Me," και επαναφέρει τις Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) και Charlotte York (Kristin Davis) -απολαμβάνοντας τη ζωή στα 50, πια- στις ζωές μας.

Η Miranda έχει αφήσει τα μαλλιά της στο φυσικό γκρι ("Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα στον κόσμο από το να προσπαθούμε να δείχνουμε νεότεροι", λέει συγκεκριμένα) η Carrie δυσκολεύεται να μιλήσει για την ερωτική της ζωή και η Charlotte ανησυχεί για τον γάμο της.

Στο τέλος του πρώτου επεισοδίου, όμως, και αφού έχουμε δει πολύ ζεστές και αγαπησιάρικες σκηνές μεταξύ Carrie και Big, έρχεται το μοιραίο!

Ο Mr Big (Chris Noth) κάνει ποδήλατο ενώ η Carrie παρακολουθεί το ρεσιτάλ πιάνου της Lily (κόρη Charlotte). Εκείνος μπαίνει να κάνει ντουζ και εκεί του πέφτει το τηλέφωνο από τα χέρια ενώ ο ίδιος πιάνει το στήθος του στην αριστερή πλευρά.

Μέχρι να φτάσει η Carrie στο σπίτι εκείνος έχει "φύγει" και εκείνη τον κρατά αγκαλιά με το νερό να τρέχει επάνω και στους δυο. Το επεισόδιο τελειώνει με τη φωνή της Carrie να λέει "Και έτσι ξαφνικά, ο Big πέθανε" ("And just like that, Big died")

Το δεύτερο επεισόδιο της μίνι σειράς έχει τίτλο "Little Black Dress," και από την αρχή επιβεβαιώνεται ότι ο Big έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε. "Τι κάνω τώρα;", ρωτά η Carrie τη Miranda και από εκεί και πέρα ξεδιπλώνεται η ιστορία που θα παρακολουθήσουμε σε αυτή τη φάση το σόου, ενώ ακολουθεί και η κηδεία.

Πού είναι η Samantha, οέο;

Μία ακόμη απάντηση που παίρνουμε από αυτή την πρώτη επαφή έχει να κάνει με τη Samantha. Η τέταρτη της θρυλικής παρέας δεν είναι πια μέλος της και ήρθε η στιγμή να εξηγήσουν οι υπόλοιπες τι συνέβη. Τηλεοπτικά, δηλαδή, γιατί ουσιαστικά γνωρίζουμε όλοι ότι η Kim Catrall έχει αποαστασιοποιηθεί από όλα αυτά καιρό τώρα και δεν έχει την παραμικρή σχέση με καμία από τις πρώην συμπρωταγωνίστριές της.

Από την αρχή του επεισοδίου, λοιπόν, μαθαίνουμε ότι η Samantha βρίσκεται στο Λονδίνο όπου μετακόμισε αφού θύμωσε με την Carrie όταν εκείνη της είπε ότι δεν θέλει να την εκπροσωπεί άλλο (με δεδομένο ότι τα βιβλία της δεν πήγαιναν πια τόσο καλά).

Σε lunch που έκαναν οι τρεις φίλες τις βλέπουμε να συζητούν για το πώς η Samantha είναι σαν νεκρή για εκείνες καθώς δεν μιλούν ποτέ για εκείνη και ούτε με εκείνη. "Εξαφανίστηκε" τις ακούμε να λένε, κρίνοντας με άσχημο τρόπο την αντίδραση της άλλοτε φίλης τους.

Στο δεύτερο επεισόδιο, βέβαια, βλέπουμε ένα βήμα από την πλευρά της Samantha η οποία προφανώς έμαθε για τον θάνατο του Big και έστειλε ένα εντυπωσιακό στεφάνι στην κηδεία του.

Αυτά και αναμονή για το επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί στο το HBO Max την ερχόμενη Πέμπτη.