«Γη της Ελιάς» Spoiler: Η Αθηνά εγκαταλείπει τη Μάνη και τους Βρεττάκους

09.12.2021
«Γη της Ελιάς» Spoiler: Η Αθηνά εγκαταλείπει τη Μάνη και τους Βρεττάκους
Το μυστικό της αποκαλύπτεται και ξεσπά μεγάλο σκάνδαλο!

Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη στη δημοφιλή σειρά του Mega, όμως αυτό το σενάριο δεν το είχαμε ακούσει. Τα νέα ήρθαν από την εκπομπή "Πάμε Δανάη" και τον Αλέξη Μίχα, ο οποίος εκτός του αποκλειστικού αποσπάσματος από το σημερινό επεισόδιο που μοιράστηκε, έδωσε και ένα μεγάλο spoiler:

Σύμφωνα με αυτό, λοιπόν, η αλήθεια για τη Μαρία, τη μητέρα της Αθηνάς βγαίνει στο φως και ξεσπά μέγα σκάνδαλο, το οποίο ο χήρα του Ιπποκράτη Βρεττάκου δεν αντέχει. Μαζεύει, λοιπόν, τα πράγματά της και μέσα στη νύχτα φεύγει από τη Μάνη ενώ αποφασίζει πολύ γρήγορα ότι δεν θα επιστρέψει ποτέ. Τηλεφωνεί μάλιστα, σύμφωνα με το spoiler, στον Ισίδωρο και του λέει ότι επιστρέφει και όλη της την περιουσία -δεν θέλει πια, ούτε την περιουσία, ούτε τη Μάνη, ούτε τους Βρεττάκους! Τι θα γίνει, φυσικά, στη συνέχεια, ουδείς γνωρίζει, προς το παρόν!

Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα με τη σκηνή μεταξύ Ισίδωρου και Ιάκωβου Βρεττάκου, τη στιγμή που ο δεύτερος ανακοινώνει στον πρώτο τα επιχειρηματικά του σχέδια με τα οποία, στην ουσία, κηρύσσει πόλεμο στην οικογένειά του.

Όσο για τα υπόλοιπα μέτωπα; Ιδού τι άλλο να περιμένουμε σήμερα.

Ο Στάθης προσπαθεί να κάνει την Βασιλική να του ανοιχτεί. Εκείνη έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς δεν μπορεί να του αποκαλύψει όσα συμβαίνουν στη ζωή της. Η Μυρτάλη, κοιτάζοντας το κουτί με τα αναμνηστικά του πατέρα της, βρίσκει κρυμμένο κάτι που της προκαλεί μεγάλη εντύπωση. Η Χάιδω βρίσκεται κοντά στην αποκάλυψη του ανθρώπου που έδωσε εντολή να εκτελεστούν η Στέλλα και ο Πέτρος. Η συνέχεια αυτής της ιστορίας προβλέπεται ακόμα πιο αιματηρή. Μια απροσεξία της Βασιλικής, θα την ξεσκεπάσει μπροστά στον Στάθη και την Αρετή, οι οποίοι θα καταλάβουν πως η κόρη τους κρύβει ένα μεγάλο μυστικό.