The Voice of Greece: Νικήτρια η Άννα Αργυρού - "Φωτιά" το ντουέτο Σάκη Ρουβά Κωνσταντίνου Αργυρού [video]

20.12.2021
The Voice of Greece: Νικήτρια η Άννα Αργυρού - "Φωτιά" το ντουέτο Σάκη Ρουβά Κωνσταντίνου Αργυρού [video]
Ο κόσμος ψήφισε ως καλύτερη φωνή για το 2021 αυτή της 16χρονης νεαρής και "αποθέωσε" τους δύο coaches που μοιράστηκαν τη σκηνή για 15 λεπτά.

Εντυπωσιακός ο χθεσινός τελικός του δημοφιλούς talent show του ΣΚΑΪ με οκτώ υποψήφιους να ξεκινούν, αρχικά, τη δοκιμασία και ο λόγος για τον Ανδρέα Μηλιώτη, την Ελένη Ολυμπίου, τον Δημήτρη Κανάκη, την Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου, την Άννα Αργυρού, τον Γιώργο Γλυκοκόκκαλο, την Ηλιάνα Αλεξάνδρου και τον Γιώργο Πάττα.

Από αυτούς, στην πρώτη φάση του μεγάλου τελικού του The Voice, κατάφεραν να περάσουν ο Ανδρέας Μηλιώτης και η Άννα Αργυρού από τον Σάκη Ρουβά, η Ηλιάνα Αλεξάνδρου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και η Ελένη Ολυμπίου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Στην επόμενη φάση αποχώρησαν με τη σειρά η Ελένη και η Ηλιάνα και το "παιχνίδι" παίχτηκε μεταξύ των δύο παικτών της ομάδας του Σάκη Ρουβά με τον τίτλο να πηγαίνει τελικά στην Άννα.

Ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος, όμως, κατά γενική ομολογία, την παράσταση έκλεψαν ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την κοινή τους εμφάνιση στη σκηνή. Και επειδή τα λόγια είναι περιττά, ιδού οι αποδείξεις για του λόγου το αληθές: