«Η Γη της Ελιάς» Spoiler: Ο εμφύλιος των Βρεττάκων και ένα διαζύγιο που δεν περιμέναμε [video]

20.12.2021
«Η Γη της Ελιάς» Spoiler: Ο εμφύλιος των Βρεττάκων και ένα διαζύγιο που δεν περιμέναμε [video]
Ο θησαυρός φέρνει ανακατωσούρες στην οικογένεια των Βρεττάκων.

Στην εκπομπή "Ελένη" ακούσαμε δύο spoilers για τη δημοφιλή σειρά του Mega, σήμερα. Το ένα έχει να κάνει με τον χάρτη που δημιουργήθηκε από τα δυο κομμάτια που βρέθηκαν στην κατοχή των Βρεττάκων. Αυτός ο χάρτης οδηγεί σε μυστικό θησαυρό της οικογέγειας και όλοι μαζί πηγαίνουν να τον βρουν. Φτάνοντας, όμως, εκεί, αντιλαμβάνονται ότι κάποιος τους έχει ήδη προλάβει. Ποιος άλλος (προφανώς εκτός οικογένειας) ξέρει το μυστικό τους; Και τι ακριβώς ήταν ο θησαυρός; Αναμένουμε να δούμε...

Ένα ακόμη spoiler που πήραμε από την εκπομπή ήταν ότι ο γάμος του Μάνου και της Μαρίνας δεν σώζεται. Εκείνος της δίνει ακόμη μια ευκαιρία, όμως εκείνη δεν ενδιαφέρεται και με τη Ζωή να βρίσκεται στη... γωνία τα πράγματα δεν διαγράφονται θετικά για το ζευγάρι που έχει ξαναϋπάρξει στο ίδιο σημείο. Ο χωρισμός έρχεται όμως με τη σειρά να πηγαίνει και δεύτερη σεζόν, ουδείς γνωρίζει τι μπορει να προκύψει στο μέλλον.

Προς το παρόν, ιδού ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο:

Τι άλλο να περιμένουμε στο σημερινό επεισόδιο;

Ο Ισίδωρος επισκέπτεται την Αντιγόνη στο σπίτι της και, για πρώτη φορά, πατέρας και κόρη προσπαθούν να φτιάξουν τη σχέση τους. Η Μάρθα μαθαίνει όλη την αλήθεια για τους γονείς της και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Μυρτάλη πηγαίνει για φαγητό με την Ιουλία και τον αστυνόμο. Ο Μάνος βγαίνει για ποτό με τη Ζωή και την Ελένη, με τη Ζωή να τον φλερτάρει έντονα. Ο Ισίδωρος, η Αθηνά και ο Μάνος λαμβάνουν κι άλλο εξώδικο από τη Μυρτάλη και έρχονται σε μεγάλη ρήξη μεταξύ τους. Παράλληλα, η Ιουλία με τον Γιώργη ορίζουν ημερομηνία και βρίσκουν εκκλησία για τον γάμο τους. Ο Μάνος δίνει τελευταία ευκαιρία στη Μαρίνα, εκείνη όμως δεν κάνει πίσω. Ο Στάθης παθιασμένος όσο ποτέ άλλοτε μπουκάρει μέσα στο σπίτι της Ιουλίας και ζητά εξηγήσεις. Το ελαιοτριβείο παίρνει φωτιά κι ο Αποστόλης μπαίνει μέσα με κίνδυνο της ζωής του για να σώσει Ευτυχία.