Σασμός Spoiler: Έτσι θα μάθει ο Άγγελος την ταυτότητα του πατέρα του

20.12.2021
Σασμός Spoiler: Έτσι θα μάθει ο Άγγελος την ταυτότητα του πατέρα του
Η αποκάλυψη θα έρθει από την πιο αναπάντεχη πηγή.

Ο Άγγελος δεν σταματά να ψάχνει την αλήθεια για την καταγωγή του και ρωτά τους πάντες και τα πάντα. Μπορεί σιγά σιγά να συλλέγει πληφορίες για τη μητέρα του όμως για τον πατέρα του δεν μπορεί να βρει το παραμικρό στοιχείο!

Σε λίγα επεισόδια θα γίνει η αποκάλυψη, όμως, από την πιο "άκυρη" πηγή!

Θα έχει προηγηθεί κάτι άλλο, πολύ τραγικό, βέβαια, και μιλάμε για τον θάνατο του Πετρή, ο οποίος θα πέσει νεκρός από το χέρι του Αστέρη, κατά λάθος!

Το τραγικό αυτό συμβάν θα έχει αλυσιδωτές αντιδράσεις για τις δυο οικογένειες που βυθίζονται ξανά στο πένθος με την Αργυρώ να μην ξέρει τι να κάνει και πώς να αισθανθεί.

Σε κάποια στιγμή αδυναμίας παίρνει τη λύρα του αδελφού της και της δίνει στον Άγγελο (μη γνωρίζοντας, όμως ότι οι δυο τους είναι αδέλφια) λόγω των μαθημάτων που του έκανε τους τελευταίους μήνες το Πετρής. Εκείνος πηγαίνει τη λύρα στο εργαστήρι που είχαν επισκεφτεί μαζί με τον Πέτρο πριν από λίγο καιρό και εκεί γίνεται η αποκάλυψη με τον εξής, παράδοξο τρόπο.

Ο Άγγελος απλώνει το χέρι του να δώσει τη λύρα στον τεχνίτη και εκείνος βλέποντας το ρολόι που φορά στο χέρι του αναγνωρίζει το ρολόι του Μάρκου Βρουλάκη. Ο Άγγελος γνωρίζει ότι πρόκειται για οικογενειακό κειμήλιο του πατέρα του και το συμπέρασμα έρχεται εύλογα -χωρίς όμως ο ίδιος να μπορεί να το πιστέψει.

Τι θα γίνει στη συνέχεια; Πώς θα αντιδράσει ο Άγγελος και οι υπόλοιποι Βρουλάκηδες στην αποκάλυψη; Αναμονή μέχρι το νέο έτος, διαβάζουμε στα spoilers.

Μέχρι τότε, ιδού τι να περιμένουμε στο σημερινό [20/12/2021] επεισόδιο

Θα πιάσει ο Νικηφόρος την μητέρα του με τον Μαθιό; Ο γιος της Βασιλικής φτάνει στο σπίτι ανυποψίαστος για το τι πρόκειται να συναντήσει, ενώ η Σεμίνα επισκέπτεται τη μητέρα της. Η επίσκεψη αυτή όμως ξυπνάει παλιούς εφιάλτες και βαθιά κρυμμένες αλήθειες έρχονται στο φως. Παράλληλα, ο Πέτρος οργανώνει τον αρραβώνα του, χωρίς να γνωρίζει για τα σχέδια του Διονύση. Η Άσπα αναρωτιέται αν έχει αλλάξει προς το καλύτερο ο Κώστας και βρίσκεται σε δίλημμα: Να γυρίσει κοντά του ή όχι; Ο Άγγελος πέφτει σ’ ένα ακόμα αδιέξοδο στην έρευνα για τον πατέρα του, ενώ η σχέση του με τη Στέλλα προχωράει. Θα είναι όμως όλοι σύμφωνοι με αυτή την εξέλιξη;