GNTM Τελικός: Κυβέλη, Κωνσταντίνος ή Όλγα; Όλα όσα θα δούμε απόψε

20.12.2021
GNTM Τελικός: Κυβέλη, Κωνσταντίνος ή Όλγα; Όλα όσα θα δούμε απόψε
Ώρα μηδέν για τους τρεις φιναλίστ του φετινού ριάλιτι μοντέλων του Star. Ποιος θα είναι ο νικητής; Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

Λίγες ώρες επέμειναν μέχρι την ανακήρυξη του ονόματος που θα έχει κερδίσει τον τίτλο για το φετινό Greece's Next Top Model και μαζί με αυτό, το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο Opel Mokka, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels και, φυσικά, ένα συμβόλαιο με το πρακτορείο Elite Models London.

Κυβέλη, Όλγα ή Κωνσταντίνος; Τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν και οι πρώην συμπαίκτες των τριών φιναλίστ αποκαλύπτουν το δικό τους... poll, ενώ ετοιμάζονται να γυρίσουν στο πλατό του GNTM για την τελευταία, εορταστική βραδιά. Για δες, λοιπόν; Τις περίμενες τις απαντήσεις τους;


Μετά τις πρώτες δοκιμασίες του τελικού έχουμε την Κυβέλη να προηγείται με 74 βαθμούς, τον Κωνσταντίνο να ακολουθεί με 70 και την Όλγα να έπεται με 69. Στις επόμενες δοκιμασίες που θα προβληθούν σήμερα το βράδυ έχoυμε catwalk υπό τη καθοδήγηση της Βίκυς Κουλιανού που επιστρέφει στο σόου με μεγάλη χαρά, όπως δηλώνει.

Μετά και το τέλος αυτών των δοκιμασιών, η τελευταία "πράξη" για το φετινό GNTM θα παιχτεί στο στούντιο, παρουσία όλων των παικτών που πέρασαν από το σπίτι και με τη βαθμολογία του κοινού να ρυθμίζει το τελικό αποτέλεσμα. Αν δεν έχεις ψηφίσει και θέλεις να το κάνεις τώρα, ιδού η κάρτα ψηφοφορίας.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Ιδού μια γεύση από τον σημερινό τελικό και περιμένουμε να δούμε τον νικητή του GNTM4.