The Voice Of Greece: Συγκλόνισε ο Λάμπρος: «Επειδή έχω ένα θέμα όρασης δεν έχω δει τι έγινε»

20.10.2024
The Voice Of Greece: Συγκλόνισε ο Λάμπρος: «Επειδή έχω ένα θέμα όρασης δεν έχω δει τι έγινε»
Πώς με ένα παραδοσιακό τραγούδι τους τρέλανε όλους

Αντιμετωπίζει σοβαρό π΄ροβλημα με την όρασή του ο διαγωνιζόμενος του The Voice Of Greece, Λάμπρος Καυκούλας με καταγωγή από το χωριό της Έλενας Παπαρίζου στη Θεσσαλία και μια ζωή στη Θεσσαλονίκη.

Ο πολύ γλυκός Λάμπρος αν και τραγουδάει επαγγελαμτικά λαϊκά, επέλεξε να ανεβεί στη σκηνή του The Voice με ένα παραδοσιακό τραγούδι το «Τζουμέρκα μου περήφανα» και από την πρώτη στιγμή που άνοιξε το στόμα του όλοι έμειναν άφωνοι. Η φάτσα του Γιώργου Μαζωνάκη αλλά και ο ενθουσιασμός της Έλενας Παπαρίζου φάνηκαν από τις πρώτες νότες και από το πόσο γρήγορα πάτησαν το κουμπί και γύρισαν. Στη συνέχεια και πολύ γρήγορα γύρισαν και οι άλλοι δύο.

Ο Λάμπρος με το που τελείωσε κι ενώ ήδη τον αποθέωναν και οι τέσσερις κριτές, τους ζήτησε να του εξηγήσουν τι έγινε γιατί αντιμετωπίζει πρόβλημα με την όρασή του. "Γυρίσαμε όλοι" του απάντησαν και από εκελι και πέρα πριν του μιλήσουν ο καθένας έλεγε το όνομά του για να ξέρει ο άνθρωπος με ποιόν μιλάει. Πολύ γρήγορα η Έλενα Παπαρίζου ανακάλυψε πως έχουν μακρινή συγγένεια και ο Χρήστος Μάστορας πάτησε πάνω σε αυτό για να του πει οτι αφού είναι συγγενείς δεν πρέπει να πάει στην ομάδα της...

"Όταν ακούς Τζουμέρκα" μπλοκάρεις την Έλενα για να μην έχεις προβλήματα" του είπε ο Μουζουράκης που λίγο αργότερα τρόλαρε και την Παπαρίζου που έλεγε οτι έχει τρέλα με τα ποτάμια της Πίνδου και κυρίως με τον Αχελώο και πάει παντού για μπάνιο.... "Πάει και λέει Α hello..." είπε ο Μουζουράκης και γέλασαν όλοι.

Ότι κι αν έκαναν βέβαια, ότι κι αν του έταξαν, ο Λάμπρος πήγε στη συγγενή του.

Δείτε ολόκληρη την εμφάνισή του και την συγκλονιστική ιστορία του.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.10.2024 - 23:17

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ