The Voice Of Greece: Η μουσικός του δρόμου από την Κρήτη που τρέλανε και τους 4 κριτές. Επική μάχη μεταξύ τους

21.10.2024
The Voice Of Greece: Η μουσικός του δρόμου από την Κρήτη που τρέλανε και τους 4 κριτές. Επική μάχη μεταξύ τους
Η 22χρονη μουσικός του δρόμου από την Κρήτη τους τρέλανε όλους

Η πολύ γλυκιά 22χρονη Ράνια Δουρουντουδάκη που τραγούδησε το "Πριν" της Ματούλας Ζαμάνη ήταν το δεύτερο πρόσωπο που και οι τέσσερις coaches του The Voice Of Greece διεκδίκησαν με πάθος.

«Από πολύ μικρή αυτό ήταν ένα μεγάλο όνειρο για μένα. Ο μπαμπάς μου είναι τραγουδιστής, όπως και η αδερφή μου και άρχισα να το βρίσκω με τα χρόνια. Πριν από 5 χρόνια γνώρισα στο σχολείο αυτόν τον φίλο μου που παίζουμε μαζί στον δρόμο και υπήρξε η σύνδεση και έπεσε η ιδέα να βγούμε να τραγουδήσουμε στον δρόμο.

Είχαμε εξ’ αρχής πολύ καλό feedback και πλέον δεχόμαστε μηνύματα μετά τα live μας. Με κρατούσε πίσω το γεγονός ότι μου φαινόταν πολύ μεγάλο όνειρο να βγω σε μια σκηνή έχοντας από κάτω τόσους μεγάλους τραγουδιστές» είπε το νεαρό κορίτσι με την ιδιαίτερη φωνή στο εισαγωγικό της βίντεο.

Με το που ξεκίνησε να τραγουδάει ο Πάνος Μουζουράκης στην πρώτη σχεδόν συλλαβή πάτησε και γύρισε με τον Χρήστο Μάστορα να τον ακολουθεί κατά πόδας. Τρίτος γύρισε ο Γιώργος Μαζωνάκης και τελευταία η Έλενα Παπαρίζου. Και οι τέσσερις ήταν αποφασισμένοι να πάρουν το ταλαντούχο κορίτσι στην ομάδα τους.

«Τι ωραία και πόσο επαγγελματικά έβγαλες το μικρόφωνο από το σταντ…» της είπε ο Μαζωνάκης

«Το είχα κάνει πρόβα… Δεν είχα σταντ, με τη σκούπα…» απάντησε η 22χρονη

«Κι εγώ έπαιρνα χαρτί και το τύλιγα μικρός για να τραγουδάω…Κι όταν βγήκεν τα ασύρματα έβαζα από κάτω και καλά έναν αναπτήρα» είπε ο Μαζωνάκης

«Εγώ έπαιρνα την αλατιέρα» είπε η Παπαρίζου.

«Μην μασάς με αυτά τα κομμουνιστικά που σου λένε ότι ήταν φτωχοί και έπαιρναν τις αλατιέρες και τέτοια για να σε πείσουν. Να βγάλουν και καλά την εντεχνίλα… » μπήκε στη μέση ο Μουζουράκης με φόρα με τον οποίον μάλιστα βγήκαν και από το ίδιο χωριό. Τον Αποκόρωνα Χανίων.

Στη συνέχεια δόθηκε τρελή μάχη μεταξύ των κριτών για να την κερδίσουν. Και με τρελό γε΄λιο στις μεταξύ τους ατάκες και κόντρες, με τον Πάνο Μουζουράκη να δίνει ρεσιτάλ, όπως κάθε φορά που θέλει πολύ κάποιον στην ομάδα του. Τελικά η Ράνια επέλεξε να πάει με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Τελευταία τροποποίηση στις 21.10.2024 - 00:19