Γκάζια με πολλά γέλια

06.02.2009
Εμφανίστηκε ως υποψήφιος αγοραστής και ζήτησε τη συμβουλή του αρμόδιου για να αγοράσει αυτοκίνητο. Έλα όμως που δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και άρχισαν τα γέλια... Ο Δημήτρης Μαυρόπουλος καλεσμένος στην εκπομπή «Τraction» του Κώστα Στεφανή στο Mega προσπάθησε να παίξει το ρόλο του αγοραστή στο σενάριο που έπρεπε να ακολουθήσουν.

Εμφανίστηκε ως υποψήφιος αγοραστής και ζήτησε τη συμβουλή του αρμόδιου για να αγοράσει αυτοκίνητο. Έλα όμως που δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και άρχισαν τα γέλια... Ο Δημήτρης Μαυρόπουλος καλεσμένος στην εκπομπή «Τraction» του Κώστα Στεφανή στο Mega προσπάθησε να παίξει το ρόλο του αγοραστή στο σενάριο που έπρεπε να ακολουθήσουν. Παλιοί γνωστοί, όμως, από τότε που ο ηθοποιός έτρεχε επίσης σε ράλι αυτοκινήτων, άρχισαν να γελάνε σαν μικρά παιδιά και να θυμούνται τα των αγώνων, ενώ στο «σκηνικό» συμμετείχε το τηλεοπτικό συνεργείο, γνωστό επίσης για τις πλάκες του.

Να επισημάνουμε ακόμα ότι ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, πάντα γενναιόδωρος στις επισκέψεις του καλλιτεχνικές και μη, δεν εμφανίζεται ποτέ με άδεια χέρια. Έτσι, με τη σοκολατόπιτα ανά χείρας φρόντισε να κεράσει όλους τους συντελεστές, που την τίμησαν με το παραπάνω.

Το σκηνικό όπου έγινε το γύρισμα ήταν στην Πεντέλη, σε ένα ερημικό καταθλιπτικό τοπίο, αφού δεν έχει μείνει εκεί ούτε ένα «ζωντανό» δέντρο. Η επιλογή παρ όλα αυτά έγινε για την ησυχία που επικρατεί στην περιοχή. Αξίζει να σημειώσουμε ότι κάποια στιγμή περνούσε από εκεί ένας φούρναρης, ο οποίος αναγνώρισε τον Κώστα Στεφανή και τον Δημήτρη Μαυρόπουλο και άρχισε να τους χαρίζει ψωμιά όλων των ειδών. Βέβαια, δεν έλειψαν τα ανέκδοτα, με τους δυο τους να συναγωνίζονται για το καλύτερο, ενώ ο σκηνοθέτης προσπαθούσε να κάνει το γύρισμα, χωρίς όμως να τα καταφέρνει.

«Θυμηθήκαμε τα νιάτα μας», μας είπε ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, ο οποίος δεν εμφανίζεται συχνά σε εκπομπές, αλλά αυτή πραγματικά την απόλαυσε!