Νέες σειρές στον ΑΝΤ1

09.02.2009
Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει καλοκαίρι θα μυρίσει Προς το παρόν, όμως, ο δεύτερος μήνας του χρόνου μόνο τηλεοπτική ανανέωση θα φέρει στις μικρές μας οθόνες. Ο ΑΝΤ1 ρίχνει στο τηλεοπτικό τερέν

Από τον ΑΣΤΕΡΗ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει καλοκαίρι θα μυρίσει Προς το παρόν, όμως, ο δεύτερος μήνας του χρόνου μόνο τηλεοπτική ανανέωση θα φέρει στις μικρές μας οθόνες. Ο ΑΝΤ1 ρίχνει στο τηλεοπτικό τερέν από σήμερα 5 Φεβρουαρίου δύο ολοκαίνουρια κωμικά σίριαλ με ζητούμενο να τονώσουν κι άλλο την prime time ζώνη του σταθμού τα βράδια της Πέμπτης. Η βραδινή ζώνη της Πέμπτης αλλάζει ολοκληρωτικά, μιας και το «Επτά ζωές» μας αφήνει τηλεοπτικούς χρόνους, ενώ η «Στιγμή της αλήθειας» μετακομίζει μετά το φινάλε του «Χ-Factor» στο βράδυ της Παρασκευής (στις 22:00). Τη σκυτάλη, λοιπόν, παίρνουν ένα σόι για πολλά γέλια και η γυναίκα με τα 1.000 πρόσωπα. Η νέα κωμωδία «Το σόι μου μέσα» (στις 21:00) σε σενάριο Δημήτρη Αποστόλου και σκηνοθεσία Παναγιώτη Αλεξόπουλου επικεντρώνεται σε μια μεγαλοφυή κομπίνα. Το κεντρικό στόρι της νέας σειράς θέλει μια «αρχικομπιναδόρισσα» να ετοιμάζεται να φέρει σε πέρας το μεγάλο κόλπο που της έχει αναθέσει ένας μυστηριώδης τύπος ονόματι «Σμαρτ». Το σχέδιο είναι να συγκεντρώσει μερικούς καταχρεωμένους ανθρώπους και να τους βάλει να υποδυθούν τα μέλη της χαμένης οικογένειας ενός πάμπλουτου Ελληνοαμερικανού. Οι συνεργοί της, όμως, δεν γνωρίζουν ότι πρόκειται για απάτη. Στο καστ μεταξύ άλλων θα δούμε τους: Απόστολο Γκλέτσο, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Άκη Σακελλαρίου, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Σοφία Βογιατζάκη.

Στη συνέχεια της βραδιάς θα βλέπουμε την Ελένη Ράντου ως «Εργαζόμενη γυναίκα» (στις 22:00) ή ως η γυναίκα με τα 1.000 πρόσωπα. Η γλυκιά ηθοποιός θα υποδύεται ανά τακτά διαστήματα διάφορες εργαζόμενες γυναίκες που τρέχουν να τα προλάβουν όλα: την καριέρα, την οικογένεια, την ευτυχία, τον εαυτό τους.

Στη σειρά, την οποία σκηνοθετούν η Κατερίνα Φιλιώτου και ο Νίκος Κρητικός σε σενάριο Νίκου Σταυρακούδη και Σάρας Γανωτή, θα δούμε την Ελένη Ράντου, μεταξύ άλλων, να κρατάει περίπτερο, να σερβίρει χάμπουργκερ, να παραδίδει μαθήματα σε παιδιά ή να ψήνει τυρόπιτες. Άλλοτε να κυκλοφορεί με ψηλοτάκουνα, laptop και bluetooth και άλλοτε με αθλητικά και ένα δίσκο γεμάτο καφέδες Είναι ελεύθερη, παντρεμένη, χωρισμένη, ξαναπαντρεμένη ή ολομόναχη. Πρέπει να φροντίζει την εμφάνισή της, το σπίτι της, τους δικούς της και το αφεντικό της! Να είναι αστέρι στο γραφείο, στο μαγαζί, στο κρεβάτι και στο νοικοκυριό! Παράλληλα, ψάχνει τον άντρα της ζωής της, προσπαθεί να ξεχάσει τον πρώην της ή παλεύει να τα βγάλει πέρα με τον νυν της. Και μέσα σε όλα αυτά αναζητά το ρόλο της και αντιμετωπίζει διλήμματα, όπως «οικογένεια ή καριέρα». Από τη μία τα θέλει όλα και από την άλλη αναρωτιέται: «Μήπως η μαμά μου ήταν πιο τυχερή, που δεν είχε τέτοια διλήμματα;». Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η πρωταγωνίστρια θα έχει στο πλευρό της διαφορετικούς δημοφιλείς guests κάθε φορά που θα ολοκληρώνεται μια ιστορία. Ανάμεσά τους θα δούμε τους: Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Φάνη Μουρατίδη, Γιάννη Ζουγανέλη, Ειρήνη Κουμαριανού κ.ά.