Πώς να αποκτήσεις πυκνά φρύδια με φυσικό τρόπο; 4 έλαια που πρέπει να δοκιμάσεις

Πώς να αποκτήσεις πυκνά φρύδια με φυσικό τρόπο; 4 έλαια που πρέπει να δοκιμάσεις
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Η φύση έχει να δώσει λύση για τα πάντα, ακόμη...και για πιο πυκνά φρύδια!

Αν και τα skinny και bleached φρύδια είναι από τα πιο δημοφιλή trends αυτή τη στιγμή, τα μεγάλα και πυκνά φρύδια παραμένουν σταθερά αγαπημένα μας. Αν κι εσείς θέλετε να αφήσετε τα φρύδια σας να μεγαλώσουν φυσικά και να αποκτήσουν υγιή όψη, σας προτείνουμε τέσσερα έλαια που θα τα δυναμώσουν.

1. Αμυγδαλέλαιο

Πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β και Ε, το αμυγδαλέλαιο όχι μόνο ενυδατώνει το δέρμα αλλά ενισχύει και την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών και των φρυδιών. Εφαρμόστε το αμυγδαλέλαιο πρωί και βράδυ με ένα βαμβάκι ή μια μπατονέτα στα φρύδια σας για καλύτερα αποτελέσματα.

2. Ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο, γνωστό για τις πολλές χρήσεις του στην περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών, είναι επίσης αποτελεσματικό για τα φρύδια. Πλούσιο σε βιταμίνες Α και Ε, συμβάλλει στην υγιή όψη των φρυδιών. Κάντε μασάζ με μια σταγόνα ελαιόλαδο στα φρύδια σας και αφήστε το να δράσει για μία έως δύο ώρες πριν το ξεπλύνετε.

3. Λάδι Καρύδας

Το λάδι καρύδας, πλούσιο σε βιταμίνη Ε, Κ και σίδηρο, είναι ιδανικό για την ενίσχυση της υγιούς ανάπτυξης των φρυδιών. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα λαδιού καρύδας στα φρύδια σας με μια μπατονέτα και αφήστε το να δράσει.

4. Καστορέλαιο

Γνωστό για την υψηλή περιεκτικότητά του σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, το καστορέλαιο είναι ίσως η πιο δημοφιλής επιλογή για τη φυσική ενίσχυση της πυκνότητας των φρυδιών. Εφαρμόστε μερικές σταγόνες καστορέλαιο στα φρύδια σας με μια μπατονέτα κάθε βράδυ πριν τον ύπνο και αφήστε το να απορροφηθεί.

Σε όλες τις περιπτώσεις, επαναλαμβάνετε τακτικά τη διαδικασία για να δείτε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Τελευταία τροποποίηση στις 06.07.2024 - 00:55