Πώς θα κάνεις τα extensions των βλεφαρίδων σου να κρατήσουν περισσότερο

12.03.2018
Πώς θα κάνεις τα extensions των βλεφαρίδων σου να κρατήσουν περισσότερο
Συμβουλές από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου της ομορφιάς

Αν είσαι μια από τις πιστές λάτρεις των extensions βλεφαρίδων, θα ξέρεις σίγουρα πόσο δύσκολο είναι να ακολουθήσει κανείς όλες τις οδηγίες μετά την εφαρμογή τους.

Κατά καιρούς, έχουμε ακούσει τόσα πολλά για αυτό το κεφάλαιο της ομορφιάς, που δε ξέρουμε τελικά τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε. Η Gloria Ting, ιδιοκτήτρια του Beverly Hills Lashes και η celebrity lash artist Yris Palmer μοιράζονται τα δικά τους tips για τη σωστή φροντίδα των extensions.

Τα έλαια και η μάσκαρα δεν είναι σύμμαχοι σου: "Θα πρέπει να αποφύγεις τα προϊόντα με βάση το λάδι. Μην αφήνεις τα προϊόντα με έντονη ενυδάτωση να πλησιάσουν τις βλεφαρίδες σου, καθώς οι βαριές κρέμες και οτιδήποτε με βάση το λάδι θα χαλάσει την κόλλα. Τα υγρά προϊόντα ματιών μπορούν επίσης να είναι επιβλαβή στα extensions σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τη μάσκαρα, ή αν επιμένεις πως θέλεις να τη χρησιμοποιήσεις, προτίμησε να εφαρμόσεις μια μικρή ποσότητα μάσκαρας με βάση το νερό στις άκρες των βλεφαρίδων σου".

Τι να κάνεις αν δεν μπορείς να αποχωριστείς τα έλαια σου: "Πρέπει να είσαι πιο προσεκτική. Χρησιμοποιήσε μια πετσέτα όταν τα εφαρμόζεις στο πρόσωπο σου. Έτσι, όταν ξεπλυθείς, τα έλαια δε θα πάνε πάνω στις βλεφαρίδες σου".

Τι συμβαίνει όταν ένα προϊόν με βάση το λάδι πηγαίνει πάνω στις βλεφαρίδες; "Πλύνε αμέσως τις βλεφαρίδες και στέγνωσε τες με ένα πιστολάκι μαλλιών σε χαμηλή ταχύτητα και κρύα θερμοκρασία".

Σχετικά με τον καθαρισμό του προσώπου: "Xρησιμοποιήσε αυτό που είναι καλύτερο για τον τύπο της επιδερμίδας σου. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Αν χρησιμοποιείς ενυδατική ματιών, εφάρμοσε την μια ώρα πριν κοιμηθείς. Για την αφαίρεση του μακιγιάζ, προτίμησε μαντηλάκια ντεμακιγιάζ ή baby shampoo".

Ένα σημαντικό tip: "Τα serums βλεφαρίδων κάνουν πολύ καλό στα extensions. Όταν τα extensions εφαρμόζονται σωστά, δε θα πρέπει να κάνουν ζημιά στις φυσικές βλεφαρίδες. Εφαρμόζοντας serum, μπορείς να δώσεις στις βλεφαρίδες σου έξτρα μήκος και να βοηθήσεις τις φυσικές τρίχες να παραμείνουν δυνατές και χοντρές".