Τέλος στην απώλεια βλεφαρίδων: Ο πιο εύκολος (και ανέξοδος) τρόπος να αφαιρέσεις τη μάσκαρα

19.03.2018
Τέλος στην απώλεια βλεφαρίδων: Ο πιο εύκολος (και ανέξοδος) τρόπος να αφαιρέσεις τη μάσκαρα
Όλες μας έχουμε παραδεχτεί πως η mascara είναι το προϊόν που δε λείπει ποτέ από το νεσεσέρ μας.

Οι περισσότερες γυναίκες θεωρούν το συγκεκριμένο προϊόν το πιο απαραίτητο καλλυντικό, χωρίς το οποίο ακόμα και το πιο προσεγμένο μακιγιάζ θα μοιάζει φτωχό και ημιτελές. Κάτι που –μεταξύ μας- ισχύει.

Και ενώ έχουμε όλες πολύ εύκολο το να απλώσουμε δύο και τρεις στρώσεις από την αγαπημένη μας mascara στις βλεφαρίδες μας, πολλές φορές ταλαιπωρούμαστε πολύ για να ξεβάψουμε τα μάτια μας χωρίς να μείνουν υπολείμματα που θα μας κάνουν να μοιάζουμε με… panda!

Και αυτό είναι το λιγότερο. Δυστυχώς τα λάθη που κάνουμε στο ντεμακιγιάζ οδηγούν συχνά σε εξασθένηση (ακόμα και σε απώλεια) μέρους των βλεφαρίδων μας, που αργά ή γρήγορα θα αποδυναμώσει το βλέμμα μας και θα μας οδηγήσει με τη σειρά του σε διόλου ευχάριστα αισθητικά –κι όχι μόνο- αποτελέσματα.

Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλά προϊόντα για αφαίρεση του μακιγιάζ από τα μάτια μας. Έλα, όμως, που με ούτε αυτά είμαστε ευχαριστημένες, καθώς συχνά παραπονιόμαστε πως τα μάτια μας δεν έχουν ξεβαφτεί καλά; Για καλή μας τύχη, υπάρχει ένα «μυστικό» που κυριολεκτικά θα μας λύσει τα χέρια.

Ένα tip που θα κάνει τη διαδικασία αφαίρεσης μακιγιάζ παιχνιδάκι. Ποιο είναι αυτό;

Πριν εφαρμόσεις στο πρόσωπό σου οποιοδήποτε προϊόν ντεμακιγιάζ, φρόντισε να έχεις αφαιρέσει το μεγαλύτερο μέρος της mascara και του eyeliner με… νερό! Χλιαρό νερό για την ακρίβεια.

Πρόκειται για τον μοναδικό τρόπο που δεν καταπονεί τις βλεφαρίδες σου και που δεν απαιτεί τρίψιμο για να κάνει τη δουλειά του.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρέξεις το πρόσωπό σου με χλιαρό νερό και να περάσεις ελαφρά τα δάχτυλά σου πάνω από τις βλεφαρίδες σου και το κινητό βλέφαρο για να απομακρύνεις τη μεγαλύτερη ποσότητα χρώματος. Αφού εκείνη έχει αφαιρεθεί, συνεχίζεις κανονικά καθαρίζοντας το πρόσωπο και τα μάτια σου με το προϊόν ντεμακιγιάζ που έχεις επιλέξει.

Και το καλύτερο όλων; Το χλιαρό νερό θα απομακρύνει και τα αδιάβροχα προϊόντα. Και μάλιστα χωρίς να θυσιάσεις τρίχες από τις βλεφαρίδες σου.

Αμέ!