10 εκδοχές του κόκκινου κραγιόν που δε μπορείς να μη δοκιμάσεις

29.03.2018
10 εκδοχές του κόκκινου κραγιόν που δε μπορείς να μη δοκιμάσεις
Το κόκκινο κραγιόν είναι ίσως το μοναδικό καλλυντικό προϊόν που δεν έλειψε ποτέ από κανέναν νεσεσέρ. Και ούτε πρόκειται να λείψει.

Ο λόγος; Δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ενδείκνυται για κάθε grande περίσταση και με τους σωστούς συνδυασμούς χρωμάτων μπορεί να σε κάνει να λάμψεις ακόμα και φορώντας τις φόρμες σου.

Κατά κοινή ομολογία, πρόκειται για ένα χρώμα που προτιμούν κυρίως οι τολμηρές. Δεν παύει, ωστόσο, να αποτελεί safe επιλογή ακόμα και με τις πιο διστακτικές καθώς αποτελεί ένα από τα πιο classy χρώματα στο μακιγιάζ.

Με άλλα λόγια, ακόμα κι αν προτιμάς τις nude αποχρώσεις, επιβάλλεται το τιμάς κι αυτό πού και πού.

Δες τις celebrities ας πούμε. Υπάρχει περίπτωση να googlάρεις το όνομα κάποιας και δίπλα τη φράση «red lips» και να μη δεις να σου εμφανίζονται δεκάδες αποτελέσματα φωτογραφιών; Δεν υπάρχει.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο Instagram αφού στο hashtag #redlips θα δεις να σε περιμένουν χιλιάδες αποτελέσματα από celebrities, beauty editors, bloggers και… κοινές θνητές που έσπευσαν να φωτογραφηθούν φορώντας το κόκκινο κραγιόν τους.

Μια τέτοια μίνι έρευνα κάναμε κι εμείς για όλες εσάς, προκειμένου να βρούμε τις πιο hot αποχρώσεις που μοιράστηκαν μαζί μας οι λάτρεις του red lipstick στο Instagram και… ιδού!

Ποια απ’ όλες θα προτιμήσεις τώρα που ανοίγει ο καιρός;