Το καλλυντικό στο οποίο λέμε «όχι» το καλοκαίρι – Γιατί πρέπει να το βγάλεις από το νεσεσέρ σου

15.07.2018
Το καλλυντικό στο οποίο λέμε «όχι» το καλοκαίρι – Γιατί πρέπει να το βγάλεις από το νεσεσέρ σου
Και να το χρησιμοποιήσεις ξανά από Οκτώβρη…

Κάθε εποχή έχει τα δικά της προϊόντα μακιγιάζ, πράγμα που σημαίνει ότι ορισμένους μήνες τον χρόνο καλείσαι να αποχωριστείς τα αγαπημένα σου χρώματα και τις τεχνικές μακιγιάζ που έχουν γίνει σήμα κατατεθέν σου.

Όπως έχουν κατά καιρούς παραδεχτεί οι διασημότεροι make-up artists του κόσμου, τα μεγαλύτερα λάθη τα κάνουμε το καλοκαίρι. Κι αυτό διότι αρνούμαστε κατά κάποιον τρόπο να συμβαδίσουμε με το απαραίτητο natural look που επιβάλλει ο καιρός.

Η ζέστη είναι πολλή, ο ιδρώτας δεν μας αφήνει λεπτό να χαλαρώσουμε και το υγρό στοιχείο επιβάλλει… απλότητα. Όλα αυτά μαζί καθιστούν σαφές πως το προϊόν που πρέπει να εγκαταλείψει το νεσεσέρ σου τους καλοκαιρινούς μήνες δεν είναι άλλο από την πούδρα σου!

Διάβασε επίσης: Φτιάξε μόνη σου το πανεύκολο chic bun του καλοκαιριού [video]

Και δεν εννοούμε την terracotta. Μιλάμε για την κλασσική, matte πούδρα που εφαρμόζεις στο πρόσωπό σου προκειμένου να καλύψεις τη φυσική γυαλάδα που προσώπου σου. Γυαλάδα που το καλοκαίρι είναι απαραίτητη για το φυσικό αποτέλεσμα που είναι και το ζητούμενο.

Λόγω ζέστης και ιδρώτα, η πούδρα αδυνατεί να κολακεύσει το δέρμα μας το καλοκαίρι, καθώς φράζει τους πόρους και δίνει την αίσθηση ενός προσώπου που ασφυκτιά.

Προτίμησε μία αντηλιακή με χρώμα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και άσε πούδρες και make up στην άκρη.