Meghan Markle: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το μακιγιάζ και το χτένισμα της νύφης

19.05.2018
Meghan Markle: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για το μακιγιάζ και το χτένισμα της νύφης
Η Δούκκισα του Sussex στην πιο κομψή εμφάνιση της, για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Meghan Markle έκανε την πρώτη της εμφάνιση ως νύφη στο γάμο της χρονιάς, αφού παντρεύτηκε με τον πρίγκιπα Harry σε μια πραγματικά συγκινητική τελετή.

Για τη σημαντικότερη ημέρα της ζωής της, η Δούκισσα του Sussex επέλεξε το beauty look που αποτελεί σήμα κατατεθέν της - λαμπερό δέρμα, έντονα φρύδια, smokey look στα μάτια, και ροζ χείλη.

Παρ'όλο που σύμφωνα με τα αρχικά δημοσιεύματα η Markle θα έκανε μόνη της το μακιγιάζ της, αποκαλύφθηκε πως τελικά ο makeup artist της για τη μοναδική αυτήν περίσταση ήταν ο καλός της φίλος Daniel Martin, με τον οποίο γνωρίστηκε το 2011 στη Νέα Υόρκη. "Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα να μάθω πως θα ήμουν καλεσμένος στο γάμο και πως θα μπορούσα να μοιραστώ αυτήν την απίστευτη στιγμή μαζί της", είπε o Martin σε πρόσφατη συνέντευξη του. Ο Martin εργάζεται για τον οίκο του Dior, και παρ'όλο που ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για το μακιγιάζ της νύφης, το πιο πιθανό είναι πως συνδύασε καλλυντικά Dior και Honest Beauty, μια εταιρεία με την οποία επίσης έχει στενή συνεργασία.

Εκείνο που ξεχώρισε στο μακιγιάζ της Markle ήταν τα μάτια της, στα οποία χρησιμοποιήθηκε μια σκούρα γκρι σκιά και γεμάτες, πυκνές βλεφαρίδες. Το δέρμα της ήταν φυσικό και λαμπερό, κάτι που η Markle φαίνεται πως προτιμάει γενικότερα, αφού συνηθίζει να αφήνει ορατές τις φακίδες της και να μην τις κρύβει με βαρύ foundation. Τα χείλη της είχαν μια ροδακινί και ροζ απόχρωση με λαμπερό τελείωμα.

Το πρόσωπο που ανέλαβε το χτένισμα της Markle ήταν ο Serge Normant, που είναι γνωστός για τη στενή συνεργασία του με την Sarah Jessica Parker και όχι μόνο. Όλα τα μαλλιά της μαζεύτηκαν στο πίσω μέρος και πάνω από τον σβέρκο με μία χωρίστρα στη μέση να τα χωρίζει. Αυτό που έκανε την διαφορά ήταν τα ελεύθερα τουφάκια που αφέθηκαν αλλά στο τέλος πιάστηκαν πίσω από τα αυτιά.

Τέλος, τα νύχια της βάφτηκαν σε μία nude απόχρωση.