Κάν’ το όπως η Olivia Wilde! Το μυστικό για άψογα ανορθωμένο βλέμμα θα σου πάρει μόλις 10 δευτερόλεπτα

30.05.2018
Κάν’ το όπως η Olivia Wilde! Το μυστικό για άψογα ανορθωμένο βλέμμα θα σου πάρει μόλις 10 δευτερόλεπτα
Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς στο πρόσωπο της Olivia Wilde είναι τα μεγάλα, καλοσχηματισμένα της μάτια.

Η ιδιαιτερότητά τους δεν έγκειται, φυσικά, μόνο στο σχήμα και το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα τους, μα κυρίως στο ότι η ηθοποιός έχει βρει τον τρόπο να ανορθώνει άψογα τα μάτια της πετυχαίνοντας παράλληλα το cat eye που κολακεύει κάθε γυναίκα.

Η ίδια, έχει μοιραστεί πολλές από τις συμβουλές ομορφιάς της με τις θαυμάστριές της, δηλώνοντας πως το παν στο όμορφο, φρέσκο πρόσωπο είναι η σωστή ενυδάτωση.

Όπως λέει, δεν παραλείπει να χρησιμοποιεί καθημερινά ένα αναζωογονητικό, ενυδατικό νερό πριν και μετά το μακιγιάζ της -για προετοιμασία του δέρματος και ύστερα για σταθεροποίηση του make up-, με τους ενυδατικούς ορούς να αποτελούν κι αυτοί κομμάτι της beauty routine της.

Όπως έχει παραδεχτεί, δεν χρειάζεται πάνω από 5 λεπτά για να μακιγιαριστεί! Επιλέγει συνήθως μία ενυδατική BB cream και όχι προϊόντα make up, λίγο concealer και μάσκαρα για τις βλεφαρίδες ως βάση για το μακιγιάζ της. Τα μάγουλα και τα χείλη της είναι σχεδόν πάντα βαμμένα σε φυσικές αποχρώσεις.

Τι ακριβώς συμβαίνει, όμως, με το τόσο ιδιαίτερο μακιγιάζ των ματιών της;

Το μυστικό βρίσκεται στη λεπτή ανοδική γραμμή eyeliner που η Olivia τραβά μόνο στην εξωτερική γωνία του ματιού και όχι σε ολόκληρη την επιφάνεια του βλεφάρου που «στρογγυλεύει» το μάτι.

Σα να λέμε… 10 δευτερόλεπτα υπόθεση.

Olivia, σκοπεύουμε να ακολουθήσουμε κατά γράμμα τις συμβουλές σου!