Αυτός είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να εφαρμόσεις σωστά το κονσίλερ στα μάτια

29.08.2018
Αυτός είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να εφαρμόσεις σωστά το κονσίλερ στα μάτια
Βήμα βήμα οι οδηγίες για να αποφύγεις το look "μάσκας"!

Αχ αυτοί οι μαύροι κύκλοι! Ο λόγος για τον οποίο είμαστε όλες εξαρτημένες από το κονσίλερ μας και που μια ζωή ψάχνουμε την επόμενη καλύτερη κρέμα ματιών! Είσαι όμως σίγουρη πως ξέρεις τον σωστό τρόπο να εφαρμόζεις το κονσίλερ ώστε το αποτέλεσμα να σου χαρίζει ομοιογένεια, λάμψη και φυσική όψη;

Ακολούθησε τα παρακάτω βήμα και δεν θα ξαναβγεις ποτέ έξω σαν ρακούν ή σαν να φοράς... λευκή μάσκα!

Βρες την τέλεια απόχρωση

Η απόχρωση στο κονσίλερ είναι το κλειδί για φυσικό αποτέλεσμα και σωστή κάλυψη. Επίλεξε ένα κονσίλερ με θερμή ή ροζ απόχρωση αφού αυτή θα εξουδετερώσει τους γκρι/μπλε κύκλους και θα χαρίσει λάμψη στα μάτια σου, σαν να φοράς highlighter!

Αυτό το διάβασες; Μήπως ήρθε η ώρα να πετάξεις τα καλλυντικά σου; Να πότε λήγει κάθε προϊόν!

Υγρό ή πούδρα;

Παρ'όλο που το υγρό κονσίλερ είναι προσφιλές σε όσες έχουν λιπαρή επιδερμίδα, οι makeup artists αποφάνθηκαν: τα κονσίλερ σε κρεμώδη μορφή ή σε μορφή πούδρας είναι πιο εύκολα στην εφαρμογή και το σβήσιμο αλλά πιο ανθεκτικά. Αν έχεις λεπτές γραμμές στα μάτια, προτίμησε ένα με κρεμώδη υφή.

Εφαρμογή

Κατ'αρχήν, εφάρμοσε πρώτα το foundation σου και μετά το κονσίλερ. Επίλεξε ένα μικρό φλατ πινέλο, με συνθετικές ίνες, για να απλώσεις το κονσίλερ κάτω από το μάτι. Τέλος σβήσε τις άκρες του κονσίλερ με τα δάχτυλά σου, κάνοντας απαλές ταμποναριστές κινήσεις.

Voila!